Reklama

Reklama

Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō

  • Japonsko コープスパーティー Tortured Souls -暴虐された魂の呪叫-
Trailer

Obsahy(1)

Několik kamarádů ze základní školy si po vyučování vypráví strašidelné povídky. Protože jedna kamarádka z jejich spolku odchází, vysloví zaklínadlo, aby byli vždy spolu a ochraňovali se. Avšak jeden z nich neřekne zaklínadlo správně a to se změní v kletbu. Od toho okamžiku se jejich realita mění v peklo a ocitají se v jiném čase ve staré škole. Začíná závod o přežití. Brutální vraždy i pronásledování duchů hrozí za každým rohem. Parta spolužáků bude muset přijít na to, co se stalo a jak kletbu zlomit. Ne každý to přežije, ale to ještě nikdo z nich neví. (MrPierc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

ssamo 

všechny recenze uživatele

tak... začneme nejakými tými črevami, pridáme k tomu gýč - budovu plnú duchov, nejaké tie črevá, nevinné kúzlo sa zmení na kliatbu, črevá, urezané jazyky, nabodnuté oči, črevá, odťaté hlavy, šialene hlúpe postavy a nakoniec črevá. taká oddychovka na prázdny večer. chystá sa live-action film a mám taký vodojem, že to bude rovnaká zloba... je mi to ľúto kamoši. aspoň že ten koniec bol taký... japonský :D ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Test divácké kompatibility – 1. Najdu-li svou kamarádku oběšenou, avšak stále ještě živou: a) začnu hystericky vyvádět, b) obejmu ji a zatáhnu směrem dolů, c) neudělám nic. 2. Ocitnu-li se v opuštěné budově hemžící se vraždícími duchy a mojí malé sestře se začne chtít na záchod: a) řeknu jí, ať si skočí přes dvorek posetý hnijícími mrtvolami do křoví, b) někam s ní pošlu podezřelé individuum, které jsme před pár minutami potkali, c) nechám ji, ať si sama poradí, a jdu dál zkoumat vnitřek budovy. Pokud jste zaškrtli libovolnou možnost u kterékoliv otázky, gratuluji, patříte do cílové skupiny! Pokud vám nabízené odpovědi připadají nenormální nebo nebetyčně pitomé, sledujte Corpse Party: Tortured Souls pouze na vlastní nebezpečí. Hrozí vám, že si ukroutíte hlavu nad tím, jak malou úctu tvůrci chovají k inteligenci diváků. ()

Reklama

Perth 

všechny recenze uživatele

Nefalšovaný anime-psycho-gore hrající si s vnímáním reality, manipulací mysli a vnitřnostmi hlavních postav... Tahle sérka snad nejde ani považovat za samostatný contribution Corpse Party univerza, spíše jako výtah herních událostí a propagace hry. Bohužel do zvolené stopáže neměli tvůrci šanci stravitelně nacpat zamotaný příběh a proto nezasvěcení budou nejen zhnuseni rychlou sérií nechutností (což by nebylo nic špatného :D ) ale také zmatení narychlo vyprávěným příběhem. Na druhou stranu ve hře všechny důležité scény neuvidíte tak barvitě a detailně jako tady, také před autorem klobouk dolů, že skvěle zpracoval předlohu i včetně stejných dialogů a perfektního remasterovaného soundtracku...... Easter egg: Víte proč bylo 1. patro školy poseté botičkama? - Japonci se těsně před sebevraždou vyzouvají...... Conclusion: Každý díl této děsivé, emocionální jízdy s nefalšovaným brutálním japonským gorem vás zanechá ještě dlouho s pootevřenými ústy díky své zvrácené genialitě. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Nářez, který se s ničím moc nese... neštve a během pár dílů nám na podnose přichystá spoustu krve, vnitřností, zvrácený psychiky, tajemna, naježených chlupů a i nějaké to nepochopitelné chování postav. Příběh je zde sice napěchovanej, ale to vůbec nevadí. Možná právě proto, že se jedná o záležitost, kterou máte zhlédnutou během jednoho dopoledne, to diváka osloví a hlavně nepřestane ani na chvilku nudit. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Áno presne takýto masaker som si predstavovala. Črevíčka, vypichnuté oči, hektolitre krvi, psychopatizmus, duchovia atď. Taká fajnová 4-epizódová brutalita. Tvorcovia mi velice ulahodili. Pstruh se řítí potokem proti proudu!! A preto zatiaľ 4* mám len prvé dve časti pozreté. Ak má ani tie posledné dve nesklamú bez váhania dávam tomu plný počet. Oproti prequelu je toto proste božie dielo. A nesmiem zabudnúť na vážne fajnový opening. Ten začiatok je nehorázne mrazivo dobrý..... A ten boží anti happy koniec. Presne takto sa má skončiť anime takéhoto žánru. Bola to vážna pecka. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama