Reklama

Reklama

V adaptaci celosvětově úspěšného komiksu se Batman dozvídá, že má s Taliou al Ghulovou syna. Ten je prý poháněn stejně ohnivou touhou po pomstě jako jeho otec, jenž neustále bojuje proti bezpráví. Damian, syn Batmana a Taliy, který byl jako malý chlapec tajně vycvičen Ligou stínů, žije v přesvědčení, že byl jeho dědeček Ra'S al Ghul zavražděn proradným Deathstrokem. Damian se v Robinově kostýmu vydává na cestu krvavé pomsty. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodový animák. Sice slabší děj, ale za to se skvělým Deathstrokem a hlavně se super akcí. Už z prvních fajtů bylo jasné, že tady se digitální krví nešetřilo. Postavu Nightwinga můžu v čemkoliv, takže tady mě potěšilo i jeho pomrknutí po předchozí uniformě. Spokojenost a už se zas těším na další DC animák. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

I když má tenhle film o netopýrovi a jeho potěru hromadu mínusů, má i jedno velké plus, Batmana samotného, který je po delší době opět docela blízko být tím hi-tech temným detektivem s mozkem, který se k souboji tváří v tvář odhodlá jen když není zbytí. Bohužel všechno ostatní je slabé, naštěstí ne blbé, ale slabé. Padouch a jeho poskoci mají bohužel inteligenci a vnímavost zdrogované čtrnáctileté fanynky New Direction z Malty, synátor je nebetyčně frackoidní a zasloužil by na pět minut předhodit Jokerovi\, aby si spolu zatančili charleston a příběh je až bolestivě nablblý, nudně průměrný a klišovitý, přičemž Batman si takové nezaslouží, ani akce nijak zvlášť nevyčnívá z průměru superhrdinskejch animáků. Zapomenutelné, zapomenutelné, zapomenutelné... ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Super schopné a super úspěšné mladé haranty jsem neměl rád už v době kdy Anakin v podstatě náhodou zastavil celou invazi na Naboo a nemám je rád ani nyní, kdy "edgelord" Damian i přes obě probodnutá předloktí v podstatě v klidu kosí záporáky. Jedna hvězda za to, že je to přeci jenom batmanovský svět a druhá za Taliin nepadnoucí kostým. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Střídavá péče o spratkovité hovádko boží, kterému by i Batman navzdory vší té "žádné zbraně, žádní mrtví" politice musel zákonitě po pěti minutách zlomit vaz. Nadvakrát. Žádný div matičce, že se k němu v závěru nechce znát. Ale i bez toho synátora je to "onaké divné". Desítky mrtvých, hektolitry krve, vypíchávání oka, ukřižování děcka... No, prostě na svět komiksáren (nejen) ze stáje DC až nezvykle nekompromisní, ale zároveň upatlané a americkým hodnotám lacině poplatné. Ovšem díky solidní a časté akci to nastihne začít nudit. Aspoň že tak. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nový rok, nový Bat-animák. To už je tradícia. Po výbornom The Dark Knight Returns prichádza slabší Son of Batman a dôvod prečo je slabší, nájdete už v názve. Príbeh, animácia, dabing, vizuál Gothamu, Batman a jeho hlášky, to všetko je fajn, ale ten Robin tam miestami fakt nepasuje, pretože tento animák ako keby nevedel, čo chce byť. Snaží sa byť temný, ale to mu nevychádza, pretože Batmanov syn je opak neho a tak trochu to niekedy pôsobí ako komédia pre deti. Ale inak fajn a príjemne pokoukaničko s Batmanom na jednu hoďku. 70% - 3* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je Deathstroke vytvorený Ra's Al Ghul-om a jeho légiou zabijakov, zatiaľ čo v komikse je to obyčajný vojak a neskôr nájomný vrah. (MarsyMK)

Reklama

Reklama