Reklama

Reklama

Atlantis

(seriál)
  • Slovensko Atlantída
Trailer 4
Velká Británie, (2013–2015), 19 h 50 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Mark Addy, Jack Donnelly, Robert Emms, Aiysha Hart, Sarah Parish, Jemima Rooper, Juliet Stevenson, Amy Manson, Ken Bones, Peter De Jersey, Alexander Siddig (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Jason sa vyberie hľadať svojho otca, ktorý sa stratil na jednej zo svojich výprav. Keď sa ponorí hlboko pod morskú hladinu, stane sa čosi zvláštne, dostane sa do vodného víru a vyplaví sa na pobreží akejsi starovekej krajiny. Prenasledujú ho vojaci, no zachráni ho okoloidúci, mladý matematik Pythagoras, ktorý býva v dome s bývalým hrdinom Herkulesom. Zistí, že miesto, kde sa ocitol, je antické mesto Atlantída, kde sa narodil a veštba mu predpovedá, že je predurčený stať sa jeho záchrancom. (STV)

(více)

Videa (51)

Trailer 4

Recenze (43)

adeel666 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, co je na Atlantis špatně a nějak to stále nedokážu pojmenovat. Námět špatný není, což se o zpracovaní říct nedá, to špatné je. Nízkorozpočtovost z tohoto seriálu doslova číší a co se týče hlavních hrdinů, moje pocity a názory jsou více než rozporuplné. Nejsem si jistá, jestli mě rozčilují nebo baví svojí divností (a často hloupostí a jednoduchostí). Věřím tomu, že kdyby seriál vznikl v době, kdy byli Hercules a Xena na vrcholu své slávy a sledovanosti, získal by si spousty fanoušků. Jenže v dnešní době...? ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Nevím co na tohle říct. Moje pocity jsou značně rozporuplné. Na jedné straně je to skvělý námět pro seriál, který přesně já vyhledám. Na druhé straně je z každého záběru vidět levnost, postavy jsou až na malé výjimky naprosto nesympatické a nevěřím jim jediný dialog. proto zatím dávám tři hvězdy a na konci série se uvidí. Ale určitě seriálu nepředvídám dlouhou budoucnost. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hrozné. 1) Zrušení seriálu po druhé řadě považuji za prospěšné. Už jsme se toho dozvěděli více než dost. Alespoň už máme jasno, kde vlastně Atlantida byla. Nic na věci nemění fakt, že seriál natáčeli v Maroku. 2) Zaujal mě i jazyk českého dabingu (originál neznám). Mám hlad. Vítej v klubu! nebo Musíš být smutná, když odchází hrát s takovým velkým...talentem... ()

erased 

všechny recenze uživatele

Asi nepatřím do cílové divácké skupiny, ale ať se na Atlantis dívám z jakéhokoli úhlu, nedokážu na něm najít jediný jednoznačný klad. Jako takový nejvíce ze všeho připomíná starého Herkula s Kevinem Sorbem. Dohled BBC se na něm projevuje jenom v levnosti celkové produkce a tak i vypadá jako identický klon málem dvacetiletého fantasy seriálu. Kromě špatných vizuálních triků nechybí nesympatické postavy ani špatné vtipy. Aspoň, že tu křeč tvůrci v první řadě zbytečně neroztahovali, a přestože je příběh hlavního hrdiny cestujícího časem naprosto zbytečný, samotná zápletka v Atlantidě se i při epizodním obsahu jednotlivých dílů jakž takž vyvíjí. Jenže když je od začátku jasné, jakým směrem, nevidím jediný důvod, proč ve sledování pokračovat do další sezóny. A ten trapný záchodový humor mému hodnocení taky nijak nepomáhá. Druhé sérii jsem nicméně nakonec šanci dal, a přestože její kvality nedosahují kdovíjakých výšin, ke zlepšení rozhodně došlo. Nesympatičtí a neschopní herci zůstali nesympatickými a neschopnými poleny, ale co se týče hlavní příběhové linky, ta kupodivu nabírá na obrátkách a chvilkovými náznaky ztráty naivity na úkor lehce temnějšího vyznění (nutno dodat, že temnějšího jen v rámci dětinského seriálu) nejednou dokáže i upřímně bavit. ()

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tahle Atlantis měla zůstat navěky ztracená někde pod oceánem. BBC by ušetřila spoustu peněz za speciální efekty a já bych ušetřil spoustu času, co jsem strávil sledováním týhle příšerný hovadiny. Tady je špatně úplně všechno - scénář, dialogy, hudební doprovod... Co bych ale vyzdvihnul jsou herci, a to úplně všichni. Ať už je to hlavní trojice, královna, princezna, věštkyně, nějaká krůta pobíhající po náměstí nebo kutálející se pomeranč - všechny ty výkony prostě stojí za vyližprdel, až se mi z toho chce brečet. ()

Galerie (365)

Reklama

Reklama