Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Víte co je lepší než sex? No, dva sexy. A víte co je lepší než dva sexy? Pořádně se vysrat. (lidová moudrost) Angus Sampson je naprosto ideální kandidát na roli přitupělýho australskýho opraváře televizorů. A skutečnost, že s žaludkem plným heroinu by si člověk zasloužil pár smrdutých chvilek na toaletě je víc než zjevná. Jenže to prostě nejde. Kodein a policie jsou bezpečnou devízou v tom, aby člověk na ten záchod ani nepomyslel. Nechutný a zábavný. 75% P.s: agent Smith je prostě fízl každým coulem ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Drogy nevyrábím, nepašuju, neprodávám a ani neužívám, takže je pro mne těžké pocítit sympatie k buranovi s kilem heroinu ve svých útrobách. Nicméně jistý obdiv musím "hrdinovi" vyjádřit, protože já kakám třikrát denně a schovávat drogy ve střevech několik dní bych určitě nedokázal. Zejména proto, že bych si je tam nestrkal, ale to jsme zase na začátku. Takže Ray mne nebavil a jeho geniální chvilce jsem nevěřil. Komu jsem však věřil, to byl mafiánský boss Shepherd, protože ten byl učebnicově svinský a samozřejmě oběma poldům, kteří dokázali Rayovi "láskyplně" pomáhat s vyprázdněním střev. Jen měli trošku přitvrdit a mohl z toho být slušný kraťas. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Tato roztomilá kolonoskopická sonda do Háčkem stimulovaných střevních pochodů mimořádně oslizlého ptakopyska evidentně rozdělila diváky na dva tábory. V tom prvním bivakují upjatí pičusové, co za všech okolností zásadně vždy jen „kakají“, i když u toho ukrutně smradlavě a hlasitě prdí, jejich rajsky rudé obličeje při tom brázdí usilovně odpudivé grimasy, sračky jim lítají po celé míse, Brís na poličce z posledních sil komaticky lapá po dechu věda, že tenhle yperidový útok prostě nezvládne, ani kdyby ze sebe najednou vycákal veškerý svůj levandulový obsah, a hajzlová štětka se zděšeně krčí v koutě v obavách, kdo že to nakonec zase bude muset uklízet ten šosácký bordel zpět do zářivého lesku dokonale hygienické sanitární keramiky maloměšťácké toalety. Tyto kokotí entity, nevnímajíce nic okolo, se pak jen slepě otřepou odporem nad slovem „hovno“, protože „slušní lidé“ přece výhradně vylučují stolky a jiný košer nábytek, urychleně vytěsní ten nepříjemný zážitek z müsli a pokrytecky se vrátí do provoněného světa rozkvetlých alpských luk, na nichž se s rozkokošným třepotáním prohánějí pestrobarevná hejna buzerantských motýlků. Tábor druhý pak obývají rozumní a charakterově nepokřivení kempaři, co se nestydí uvolněně, slastně a naprudko se živočišně vysrat i na té alpské louce a následně se od srdce zasmát extravagantním tvarům svých exkrementů, v nichž žertovně dodělává pár zasraných baboček, co nestihly včas odletět. Ti pak zajisté plně docení tuto scenáristicky a dramaturgicky vymazlenou, neotřele zábavnou a ve všech partech fantasticky zahranou klokaní hnědou komedii, zaobírající se až šejxpírovským dilematem „Srát či nesrat?“, když vám v případě sraní hrozí deset let natvrdo. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Když od začátku vehementně fandíte policajtům a poprvý v životě přejete nějakýmu pašerákovi, aby si to všecko odseděl i s úrokama v tý nejhorší zesraný díře (pun intended), asi je něco špatně. Hlavně v případě, že to dopadne tak, jako tady. (1-2*, ale těch 103 minut života mi nikdo nevrátí, proč se vždycky nechám ukecat k nějaký debilině, radšej knihu) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímku sa nedá uprieť vyváženosť a súlad medzi komédiou a krimi. Už samotná hlavná osnova krimi príbehu dýcha veľkou dávkou humoru, ide totiž hlavne o to, vydržať aspoň týždeň neísť na záchod, pričom hlavný hrdina aj keď nevypadá zrovna inteligentne, to má v hlave všetko pekne usporiadané a to sľubuje aj na tak malom priestore ako je hotelová izba mnohé prekvapenia (jedna scéna ale bola totálny humus, radím pri filme nejesť :D). Tiež sa mi páčilo ako sa to na konci pekne rozmotalo. Film síce na nadpriemer nestačí, ale ako jednohubka určite neurazí. 65/100 ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama