Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Některé pasáže ve mě vyvolávaly úsměv, smích a pošklebky na adresu holohlavého japončíka, ze kterého se stal novodobý Hercules a Chuck Norris v jednom. Což tvůrci určitě nechtěli, takže toto nebyl určitě film určený pro mě. Nebudu zde více špekulovat a slovně hodnotit. Byla to zkrátka blbost, kterou si už nechci nikdy pustit. FF mě tentokrát neoslovil. 40% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Racionálně oceňuju, s jakým živelním nadšením je tenhle nezávislý hororový found footage zrealizován a přeju tvůrcům hodně štěstí do dalších projektů, talent mají. Mně osobně však Afflicted zcela nestrhlo... a vůbec nevím proč, protože všechno je tu na svém místě, objektivně se jedná o jeden z nejzajímavějších a nejživějších found footage hororů posledních let. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, popravě jsem si sliboval více, poté co jsem četl nadšenou recenzi naší redaktorky na Horor Webu. Bohužel je to pořád jen found footage, které je profesionálně natočené, má dobré momenty, ale ve skutečnosti nic tak nového nepřináší. Mě tenhle typ filmů prostě není schopen dostat a spíše se nudím, než aby mě mrazilo. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Příběh je sice poměrně předvídatelný, nicméně mě tenhle crossover filmů Contracted (2013) a Chronicle (2012) zaujal možná více, než oba zmínění. Bere si z nich to nejlepší, pěkně odsýpá a nenudí. Tam kde by jiné filmy raději končily, aby se vyhnuly zodpovídání otázek, jde Afflicted dál a odkrývá poměrně zajímavý příběh. Skoro bych měl náladu na další díl :-). ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Tyhle formáty mi sedí. Ti kdo odvrhují FF hned jakmile zjistí, že je to FF, si trošku nabubřují to své horrorové ego. Pátou hvězdu dávám samozřejmě za nápad. Z nemoci-superman-upír- . . .:-D. Hoši Derek a Clif musí být v pohodě, proto čtvrtá hvězda. Třetí hvězdička neunikne jednoduchým ale účelným efektům...(Že by to bylo mou novou televizí? :-)). Druhá za přiměřenou stopáž. První za to, že mi film naprosto sedl..to když jsem došel z Kauflandu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Když Derek (Derek Lee) a Audrey (Baya Rehaz) létají nebo padají shora, nebo když házejí kolem svých obětí, mají těla trajektorii, která ukazuje, že jsou herci připevněni k systému vodicích drátů. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Barceloně, Paříži, Itálii a Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama