Reklama

Reklama

Snow way - Martin Černík story

všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2013, 40 min

Obsahy(1)

Dokument představí divákům Martinovu cestu kolem světa za sněhem, za splněným snem a různé pohledy na tento atraktivní sport. Od prvních zatáček v Krkonoších, přes vítězství na českých nebo mezinárodních závodech, účast na olympiádě až po Heliboarding a sjíždění strmých štítů na Aljašce. (Mezinárodní festival outdoorových filmů)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako mávnutím kouzelného proutku zhmotnělé stránky časopisu Board fajn, ale jako dokument......?!?!? V pointě se nedozvíme nic o snowboardingu u nás a vlastně ani o samotném Martinu Černíkovy. Dotyčný se vždycky pouze vynoří z prašanu, oznámí že si dal tohle nebo tohle a bylo to fakt cool a je vystřídám dech beroucími záběry jízdy samotné. Takže rozdělit na kratší úseky a použít jako předěly mezi jednotlivými pořady nějakého sportovního kanálu. ()

helmiczka 

všechny recenze uživatele

O Martinovi Černíkovi som nikdy predtým nepočul, a to bolo pri tomto filme asi výhodou - je skutočne zaujímavé, kam až to môže dotiahnuť človek, ktorý so "snoubičem" začínal niekde za humnami v totálne amatérskych podmienkach. Ale inak neviem, zas až také záživné rozprávanie to nebolo. ()

Reklama

Scarsyan 

všechny recenze uživatele

Pôsobilo to tak, že chce do toho filmového času dať celý svoj život, čo sa mu síce povedzme, že podarilo, ale že by to uchvátilo aj diváka, to zas neviem posúdiť. A tá posledná scéna so surfingom, tak tou to zabil teda. Vôbec by mi neprekážalo, keby tam nebola a vlastne ani keby ten film bol o polovicu kratší. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama