Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné a závěr je mimo úplně, přesto však má prvotina Courteney Cox své kouzlo a zejména v první polovině dokáže zaujmout. Nezvykle při zemi se držící sympaťák Seann William Scott tropí jednu blbost za druhou a lecko se s ním dokáže plně ztotožnit. Na nějaké ocenění to není, ale je fajn vidět jej projednou v jiné herecké poloze...70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, se kterým mi konečně došlo, že by moje prvotina (z jiný tvůrčí dimenze) vypadala pravděpodobně hodně podobně. Můžeme vyčítat srdíčkovejm lidem, že točej ubulený kýčovitý feel-good srágory, který sprostě cílej na naše emoce? Asi jo. Ale jenom tehdy, pokud se jim snímek ve finále rozsype pod rukama. Tady totiž závěr překvapivě funguje a divákovi pak dojde, jak fikaně si to celé Monika z Přátel ošéfovala. I ty na první pohled trapné scénky v sobě nakonec skrývají netušenou sebeuvědomělou hravost! Cejtim se dobře, a za to díky. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hrozně by mě zajímalo koho napadlo, že obsadit do indie oddychovky Stiflera (nezbaví se toho) je dobrý nápad. Monika (nezbaví se toho) rozhodně není zkušenou a ani příliš originální režisérkou a tak se nudně pomalý film utápí hlavně v předvídatelnosti děje a divných pokusech o komedii. Menší roličky Elishy Cuthbert a Roba Riggla sice potěší, ale když už tak chatrnou zápletku/podzápletky ani hlavní představitel filmu neutáhne, těžko můžu dát více než dvě hvězdy. 40 % ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa sme tu mali konečne film, ktorý sa nesnaží americkým spôsobom rozosmiať a dať do toho všetky možné nezmysly, na ktoré si človek vie spomenúť, ale miesto toho tu priniesol veľmi uveriteľný príbeh s veľmi dobre spracovanými postavami a zaujímavým dejom, ktorý ma celý čas udržal. Humor je nenásilný a celkom funkčný a rovnako aj dramatické momenty. Rovnako musím pochváliť hudbu. Nikdy nejde mimo, skladby tam skvele pasujú, sú prijemné na počúvanie a dodávajú tomu výborný feeling. Sú veci, ktoré človek vie odhadnúť a musím povedať, že Garret Dillahunt je občas otravný v role Teddyho brata, ale to sú asi jediné moje problémy s týmto filmom. Rád som sa naň pozrel a myslím si, že rozhodne stojí a pozornosť. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Docela to celé fungovalo. Popravdě je trošku těžké se koukat na film, kdy je vám hlavní postava dost nesympatická, ale dá se to zkousnout, když se soustředíte na story a postavy kolem. Samozřejmě tu nesměla chybět rádoby směsná postava, která vůbec nebyla vtipná a rozhodně jsem se nedivila, že mu jeho manželka plilve do kafe aneb "I'm gay dad. Not blind." Jedna užitečná rada z filmu vyplývá - když si chcete s někým promluvit, nechte mu pod polštářem kresbu zátiší mísy s ptáky (ne těmi okřídlenými). A taky nůž noste v kabelce zásadně otevřený a bez jakéhokoliv obalu! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama