Reklama

Reklama

Králík a srna

(festivalový název) (studentský film)
  • Česko Zajíc a jelen (festivalový název) (více)
Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Dobrodružný
Maďarsko, 2013, 16 min

Obsahy(1)

Králík a srna žijí spokojeně a bezstarostně do té doby, než se srna stane posedlou touhou najít cestu do třetí dimenze. Jejich přátelství tak musí projít těžkou zkouškou. Po nečekané nehodě se srna ocitne v novém, neznámém světě. Dvě postavičky ve dvou různých dimenzích se snaží najít cestu zpátky k sobě. (MF studentských filmů Písek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

easaque 

všechny recenze uživatele

momentálně nový animák tady na stránkách, tak jsem ho zkusil a zdá se mi jeho hodnocení poněkud přemrštěný. Nešlo přehlédnout ceny na různých festivalech, ale docela by mě zajímala konkurence. Příběh je docela jednoduchý, i když nápad tam rozhodně je, zpracování taky ujde, ale ve výsledku nic světoborného a ode mne dostane jen 3 hvězdy. Zkoukněte třeba tady: http://vimeo.com/52744406 [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Áno, je to krásne, milé, nápad s detskou 2D krebou a 3D animáciou je skvelý, no je to skôr len taká rozprávka pre deti o priateľstve s peknou hudnou, ktorá dospelým príliš nedá. To však neznamená, že to neoceňujem, a na Maďarov veľmi vydarený počin. Silné 3* ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Příběh je sám o sobě zajímavý, řekl bych spíš pro děti, ale dospělé také nemusí urazit. Nemohl jsem si ale odpustit napsat sem nelogičnost vidění. Stejně tak jako my nevidíme do 4. dimenze, tak ani srna nemohla vidět do 3. dimenze. Pokud bych se ovšem mýlil, tak by se na 3D přírodu mohli oba dívat již původně (stejně jako potom srna malovala králíka na stromě, ikdyž se koukala přes papír). Pro někoho to může být maličkost, která nemá vliv, mě tam ale tento fakt opravdu vadil, a proto přistupuji na mírnější hodnocení. To nic ale nemění na tom, že za zhlédnutí tenhle kraťas stojí. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama