Reklama

Reklama

Ajťáci: Přichází internet

(TV film)
  • Česko Ajťáci: Jde po nás internet (více)

Není radno dráždit bosou nohou internet. Grandiózní finále britského kultovního seriálu. Čas o něco poskočil, ale v suterénu Reynholm Industries se zdá být vše při starém. Zatímco Moss obdivuje znalosti marvelovského universa Royovy nové přítelkyně Alice, Jenny laškuje s fešným prodavačem v nové kavárně hned za rohem a Douglas plánuje účast na monstrózní párty, organizované majitelem nejlepšího řetězce striptýzových barů v Soho. Obraz všeobecné pohody však při bližším pohledu již začíná vykazovat drobné vady na kráse. Co mohla jen Alice myslet tím, že Roye označila za emocionálního artistu? A proč je nová webizoda Mossova herního magazínu tak k uzoufání nudná? To vše jsou ale skutečně jen drobnosti, blíží se mnohem fatálnější katastrofa. Zdánlivě banální incident s bezdomovkyní a malým prodavačem kávy se stane virálním videem roku a přivolá na hlavy nešťastného Roye a Jenny nejen Douglasův hněv, ale co je mnohem horší, hněv celého internetu. A jak známo, před internetem není úniku. Ještě že zaměstnanci oddělení IT Reynholm Industries umí v okamžicích krize držet při sobě! (Česká televize)

(více)

Recenze (99)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film kvalitativně dosahuje řekněme lepší poloviny klasických seriálových dílů. Bohužel si přenesl nešvar posledních dílů, a to, že v něm moc nejde o samotné IT. Renholm už je tady za úplného magora, a jeho postava naštěstí nemá tolik prostoru. Hlavní linky jsou jinak dost povedené (Rasismus vůči ženám a malým lidem, Pořad stolní hry). ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Slušný prídavok k seriálu, ktorý veľa fórov ťaží práve zo seriálu. Preto bez jeho znalosti by určite nemalo zmysel film pozerať. Jednoducho rozlúčkový záverečný diel, pri ktorom som hlasno vybuchoval smiechom, ako pri najlepších častiach. Bude mi za partičkou ajťákov smutno, snáď sa raz objaví rovnocenný nasledovník. Najnádejnejšia Teória veľkého tresku zatiaľ u mňa mierne zaostáva. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

příjemné padesátiminutové rozloučení s oblíbenou trojicí ajťáků, které sice není v porovnání se všemi vtipy, s nimiž jsme se setkali během předchozích 24 dílů, kdovíjak originální, ale jelikož víte, že je to (pravděpodobně) naposled, tak to vlastně vůbec nevadí, spíš naopak.. a sranda to pořád je.. takže zasloužené 4* ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Uzavření seriálu finálním dílem/filmem je asi to nejlepší. Bohužel zde se celý vtip dílu postavil na "lije kávu na bezdomovce", "nesnáší malé lidi" a "auta s prsama" tudíž takové chabé základy. Dále zde byla snaha o vydolování již využitých vtípků, což taky není dobře (například krabička s internetem). I samotné finále filmu/dílu bylo nic moc. Naopak pobavila prezentace ochranného spreje, Richmond a první skvělá várka kávy pro Jenn. Celkově tedy pár povedených scének a pak slabota. Na předchozí díly/série tento díl/film opravdu nemá. Celkově tedy 3z5 a zklamání. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ano, postavy jsou pořád stejné a nemění se jejich humor (recenze na stolní hry, namalování Jen do kafe), což je super. Jenže pak uběhne pětadvacet minut a najednou zjistíte, že to celé má dost slabou myšlenku a neznat předchozí díly, byla bych z toho hodně zklamaná. Tahle docmrdávka je stejná jako Gilmorky po letech: nostalgie táhne, herci stárnou, humor zůstává. Zavzpomínala jsem si, párkrát se usmála, ale tyhle věci nevznikly, asi by se nic moc nestalo. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Závěrečná speciální epizoda byla odvysílána 27. září 2013, tedy více než 3 roky po skončení 4. série seriálu Partička IT (od r. 2006). (maseer2)
  • Ve scéně, kdy reportér hlásí pohoršení celé země nad tím, co Jen (Katherine Parkinson) a Roy (Chris O'Dowd) provedli, běží na pozadí řada snímků rozhořčených lidí. Na jednom je poznat i budova, která sloužila jako fara v seriálu Father Ted (od r. 1995), který stejně jako seriál Ajťáci (od r. 2006) vytvořil Graham Linehan. (Kaston)

Reklama

Reklama