Reklama

Reklama

Provokation

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Pornografický
Německo, 2002, 16 min

Režie:

Marian Dora

Scénář:

Marian Dora

Hudba:

Marian Dora

Recenze (13)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Má to dobrou atmosféru za kterou je zodpovědný hlavně hudební podkres a šikovně stylizovaná kamera-takže koukat se na to dá.. Jinak je to ale taková trošku zývačka se skrytou reklamou na nutelu. Když mi během filmu neposkočí puls a na konci si jen řeknu "..hmm fajn-a co jako?"-nebude ta řada rudých hvězd delší než 3 :/ ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Reziser Marian Dora je sku*veny humusak,ale on je tym znamy,ze jeho filmy su plne nasilia a nechutnosti,ktore su uz za hranicou normalneho chapania,tento kratas je toho dokazom,cize jedna hviezda sa udeluje za hudobny doprovod,druhu za odvahu tych ludi,co sa daju nahovorit vystupovat pred kamerou na taketo zvratenosti...:-) ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Problémom podobných snímkov je ten, že fungujú len ako filmová onania pre "zamerané " publikum. Týka sa to ako Lucifera, tak aj Mariana. 2 protipóly, ktoré to svojou bezhraničnou odvahou dávajú divákovi vyžrať, každý po svojom a práve tieto shortky nabúdzajú záujem o ich next. Ako "Perfect Ch." tak aj Marianova Provokácia , by boli ďaleko funkčnejšie v celovečeráku, ale tieto výstrihy neslúźia k ničomu. V tomto prípade má ale Marian navrch ( Lucko už mal aj lepšie hmaty a chvaty). Ďalšie "antidepresíva" z oboch kontintentov, však očakávam so 16:9 náručou. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie, u mňa Dora nieje až tak obľúbeným režisérom, lebo uňho príbeh nehrá rolu, uňho ide len o znázornenie explicitných scén čo najhumusnejšej forme, ale tu to podla mňa už prestrelil, narážam na tu fekálnu scénu, ktorá mi zdvihla dekel. Chlipnosť, túžba sú tu znázornené veľmi svojsky. Krvavé to pre zmenu nebolo, ale nechutnosť sa tu aj tak našla. Tento Dora mi vobec nesadol. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Mnohem extrémnější a nechutnější film, když se o něm vypráví, než ve skutečnosti je. Patnáct minut je hraniční výměr, pak už by Provokace začínala trochu nudit. Kdyby internet nebyl plný skutečnýho porna, skutečnýho zabíjení a skutečných prasáren, možná by to u mě vyvolávalo nějaký emoce. Miley Cyrus na bourací kouli je víc sexy, chuligánský bitky v Rusku drsnější a volební znělka Tomia Okamury nechutnější. Ale vcelku pěknou hudbu to mělo, to se Dorovi musí nechat. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama