Reklama

Reklama

Rudá růže

(festivalový název) (amatérský film)
  • Velká Británie The Red Rose
všechny plakáty
Krátkometrážní
Velká Británie, 2013, 28 min

Režie:

Ian Woodward

Obsahy(1)

Fantazijní cesta jedné dívky do země její vlastní představivosti. Tohle je příběh jejího úžasného světa. (Brněnská 16)

Recenze (4)

yenn 

všechny recenze uživatele

Zdejší koncentrace zasněných a zamilovaných pohledů a zpomalených záběrů několikanásobně překračuje povolené meze. Jejich zhoubný vliv je zřejmý na Čajkovského hudbě, která je zohyzděna primitivní basovou linkou. Velmi se tudíž obávám, zda nebude negativně ovlivněn také další fyzický a psychický vývoj vystupujících šikovných malých baletek. 1/10 ()

Elleo 

všechny recenze uživatele

Ahahaha! Bohové, on je i tady. Ne, musím se smát, kdykoliv slyším název tohoto filmu. Víte vy, že on to Ian myslel vážně? Jakože, smrtelně vážně. A ta nevyřčená věta (co to ***** je?) co vám zamrzla na rtech, když jste to viděli a slyšeli. Tady jde snad jen jedno - buď všechno, nebo nic! ()

Arany odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážu si představit, co mohli schvalovači B16 fetovat, že tohle pustili mezi soutěžní filmy. Nejhorší britský film, co jsem kdy viděl! ()

Bruka odpad!

všechny recenze uživatele

První film, který na ČSFD komentuju. Paradoxně přesto, že komentovat je ho poměrně složité. Je to naprosto bezesporu a bez nadsázky nejhorší věc, kterou jsem kdy v životě viděl, a to mezi ně počítám i věci jako vyhlazovací tábor Auschwitz-Birkenau, hřbitovy na Sommě a u Verdunu a fotky jídel freneticky čvachtajících si mamin na Minibazaru, Kdyby to bylo ještě o trochu horší, přepadlo by to přes okraj hodnocení a spadlo do Velké Misky s Čokoládovým Mlíkem na zádech obří želvy na zádech transsexuálního Jindry Hojera. Je. To. Nejhoršejší. Nepochybně. Nečiší z toho ani amatérismus, ani to nemá odpustitelné chyby, prostě k tomu od začátku až do konce cítíte bytostný odpor a chcete vraždit malé děti. To za to někdo vážně utratil peníze? Jakože peníze? Na kupování jídla a oblečení a tak? Proč je raději nespláchl do hajzlu, aby z toho aspoň ty vodárny něco měly? Nevím, co k tomu ještě dodat. Snad jen, že právě TY, co tenhle článek čteš, tak ti pravím: najdi mrtvolu bezdomovce, pomoč ji, natoč to na exekučně zabavený kufr na klobouky a budeš zarušeně lepší, než tohle. ()

Reklama

Reklama