Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 1
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Videa (39)

Trailer 1

Recenze (186)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Pitch Perfect je kvalitativně prakticky zcela srovnatelný s jedničkou, kdy jak nic neztratil, tak bohužel ale ani nic nepřinesl. Z hereckého hlediska jsem tak trochu doufal v řádné oživení díky Hailee Steinfeld, kterou mám velmi rád pro její přirozenost, ovšem její postava je tu nakonec až nečekaně docela dost upozaděna, Kendrick jinak opět nenabídla nic navíc, Snow je pořád stejně otřesnou herečkou, a tak to v tomto ohledu zas zůstalo jen na rebelce Wilson, která skutečně tu pozornost na sebe znovu strhává, ale ve výsledku to už ani ona nijak zvlášť nepovyšuje na vyšší level. Zápletka pak sice nabírat jiný směr, než tomu bylo v prvním díle, nicméně své předvídatelnosti a naivnosti se ani tentokrát nezbavila, vše je tedy též vše až příliš předem dané, nepřekvapivé a vlastně i dost tuctové. Zároveň se tu ale naštěstí také opět nevytratilo ani to kouzlo příjemnosti, zábavnosti a uvolněnosti, a já si tak i u tohoto pokračování opravdu příjemně odpočinul, jak ten příběh, tak veškeré postavy působí velmi mile, nenuceně, odvázaně, nikdy to nesklouzává k nějakým těm zbytečným trapnostem, či nesoudnému přeslazování, a závěrečný happyend jsem si pak se všemi hrdiny docela i užíval, což se mi nestává zas až tak často, takže komu sedla jednička, ten si užije i dvojku a stejně tak, koho první díl nebavil, tak tady změnu nenajde. U mě každopádně převládá nenáročná spokojenost. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, uvolněnější i stejně pohodové, skoro se mi chtělo napálit čvrtou hvězdu, ale to by se tu v tanečních číslech holkám nesměly vyměnit sukně za kalhoty. Ten americkej konec byl očekávatelnej už od pohledu na plakát, nebo od znalosti prvního dílu, ale stejně stojím zatím že Něm*ůráci váleli jednoznačně ze všech acapell nejvíc a to i v samotném závěru. Na jejich představení bych se ochotně jela někam podívat živě a věřím, že bych z toho měla vaječníky rvoucí zážitek. A možná i podobně nahlodanou sexualitu jako Anna Kendrick při jakémkoli střetu s tou jejich fräulein. 70% ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nadšení, jaké jsem měla z jedničky, se sice úplně neopakovalo, ale v kině to pobavilo. Tenhle film podle mě hodně sází na vtipné hlášky, které sice nebyly špatné, ale možná by to chtělo se spíš o něco víc soustředit na to, co má být ve filmu ústřední, totiž hudba. Hudebně mi tam oproti jedničce něco chybělo. Čísla sice byla parádní, ale z nějakého důvodu mě tam ani jedna písnička nenadchla maximálně, což se naopak u prvního dílu stalo. Přesto ještě hezký průměr. ~(2,9)~ ()

Agent006 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce zklamání, a cappella nikdy nebyla víc gay než tady v podání Treblemakers. V čem tkví ten údajnej komediální talent Rebel Wilson nechť mi někdo objasní, pro mě to byla jedna z nejotravnějších filmových postav vůbec. V konečnym důsledku teda film nabízí jenom nešťastný scény, další nešťastný scény team building montáže okořeněný stupidním humorem a znásilnění FOB. Na dvě hvězdy zvedám po sentimentálním finálním čísle (který se ale drží stejný šablony, jako v prvním díle... ostatně jako celej film). ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slátaná blbina se zpěvy a tanci. První díl ušel .ale tohle už prostě nemá tah na bránu , kromě několika slušných písniček tam není naprosto nic. Na holky se občas pěkně kouká , ale tvůrci se nám marně snaží vnutit zdání dramatičnosti s a capella zpěvem a prostě se jim to nedaří. Atmosféru jako na fotbale prostě nevěříte. Pár dialogů je naprosto podivných a přísahám , že to je poslední film který jsem viděl , ve kterém hraje ta nechutná obluda Wilson. Naprosto nechápu o čem proboha bude chystaný třetí díl. Ale potěšili Key a Snoop. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (14)

  • Během natáčení byly použity skutečné skupiny Acapella. (griph)
  • Herečka Rebel Wilson veřejně prohlásila, že chce jako jednu z Bellas obsadit zpěvačku Demi Lovato, ale ta se v té době rozhodla zaměřit na její hudbu a tour. (willy1)

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama