Reklama

Reklama

Shoda

(festivalový název)
  • USA Match
Trailer 1

Tobi Powell (Patrick Stewart) je učitelem tance na prestižní umělecké škole Juilliard. Má klidný a spokojený život. Jednoho dne ho navštíví manželský pár a požádá jej o interview na téma "Historie tance v New Yorku od 60. let". Tobi souhlasí. Při rozhovoru však začíná tušit, že půjde o něco jiného, než mu manželský pár tvrdil... (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

3 som dal viac - menej z pokrytectva. Až moc to presakovalo divadlom a teda pôsobilo kvalitne neprirodzene a rozpačito. Príliš veľa premien na tak malom priestore (ako fyzickom, tak i časovom). A Stewartov do nebies vychvaľovaný herecký um som tiež nejak nepostrehol (ale je to sympoš, o tom žádná). Pointa predvídateľná už v momente vyslovenia zápletky. Celkové hodnotnie = skoro strata času a poučenie do budúcna, pokiaľ sfilmované divadelné hry, tak okrem francúzskych konverzačiek, ruky preč! ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná záležitost ve všech ohledech, komorní drama rozehrané na malém prostoru, přesně tak, jak to mám ráda, výborní herci, kteří podpoří zajímavý a neotřelý příběh, k tomu příjemný hudební podmaz.. Obecně řečeno konverzačky mě baví a tohle stálo za to vidět, těch témat k diskuzi a úvahám je samozřejmě mnohem víc, než je ta stěžejní linie ve filmu, ono to tam probublává pod pokličkou.. Patrick Stewart dokáže být ohromně sympatický a ve vteřině nesmírně odporný, smekám klobouk.. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Máte radi Patricka Stewarta? Položte si vopred túto otázku predtým, než sa rozhodnete pozrieť tento film. Ja sa na neho osobne dívam veľmi rád a v správne role vie mať charizmu akú do svojich filmov vedel dať aj zosnulý Robin Williams. Veľmi som sa na tento film po zhliadnutí traileru tešil a musím povedať, ani v najmenšom ma to nesklamalo. Patrick Stewart je maximálne skvelý. Užíva si svoju rolu a dáva do toho maximum. Carla Cugino v role sympatickej ženy, ktorá je nešťastná vo svojom manželstve je rovnako skvelá a moment, kde spolu so Stewartom tancuje je nádherný. Jeden z mojich najboľúbenejších momentov filmu vôbec. Všetky postavy majú hĺbku, zmysel pre cit a dávajú maximum. A najúžasnejšie na tom je, že je to fim, ktorý skutočne tvoria len tri postavy. Ale sú tak fantasticky zahrané, že ich uveríte všetkými desiatimi. Čakal som od filmu trošku viac komédie, ktorú sľuboval trailer, no celkovo je film o niečom úplne inom. A napriek tomu, že koniec tušíte, hovoríte si aké by bolo super, keby to bolo opačne. A keby vás v tom film prekvapil. Ale v súvise čo sme sa všetko dozvedeli to jednoznačne dalo zmysel. Postavy sú skvelé, atmosféra je skvelá, humor je skvelý, dráma je fantastická... pre mňa je "Match" jeden skutočne nádherný film, ktorý ma ohromil od začiatku až do konca. A doporučujem všetkými desiatimi. Hodnotenie: A ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Came for Patrick Stewart, stayed for Carla Gugino. Nezávislá divadelní dramata mám ráda, a byť se toto řadí mezi ty předvídatelnější (hlavní zvrat odhadnete již v prvních minutách nebo po přečtení synopse), jeho poklidnější druhá polovina, která je prakticky jen jedním dlouhým dialogem mezi Lisou a Tobim, mě velmi bavila. A až za několik let zapomenu, o čem měl Match vlastně být, ráda se na něj podívám znovu. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Már rád trojici představitelů hlavních postav. Takže jsem se na to díval hlavně kvůli nim. Musím upozornit, že na tenhle film jsem si musel počkat až budu mít náladu na film plný konverzací. Potom to stálo za to. Obrovský překvapení byl pro mě výkon Matthewa Lillarda. Carla Guginová a Patrick Stewart taky dobrý, ale Lillard mě doopravdy překvapil. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenársta filmu, Stephen Belber, je autorom aj pôvodnej divadelnej hry z roku 2004, podľa ktorej bol film natočený. (silentname)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Tribeca 18. dubna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama