Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

No to je zase nápad! Jako by nestačilo, že se každej pologramotnej retard co má doma internety a telefon s foťákem může exhibovat dle libosti na YouTube, oni z tohohle zhoubnýho trendu udělaj ještě regulérní TV relaci! A ten moderátorskej frikulín s hlasem vychlastanýho tuberáka, to je opravdový objev roku. No, stačí se podívat do jeho filmografie... ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Kraus je naprosto nevtipný člověk bez špetky humoru, ale očividně mu to lidi žerou a mají ho rádi. Jinak by tento pořad již neexistoval. Škoda, že si nepamatuji jména těch dvou patolízalů co na diváckých zprávách denně dělají. Vím jen, že je to jeden mladý hošík a mlaďoučká holčina a tito dva uhrovatí pobescenti každé video velice "vtipně" komentují :-( Mě tyto divácké zprávy otravují život jeden dlouhý rok... ještě, že existuje dálkový ovladač a mohu Primu vypnout. Je to opravdu ubohé... - mínus 1000% ()

Reklama

sans.sourire odpad!

všechny recenze uživatele

Divošky, hned ze začátku řeknu, že tohle nebude moc pozitivní komentář. Jak se to vůbec může nazývat zprávy? Dle mého názoru je to jen nějaký shluk trapných videí, které by měly každého rozesmát. Určitě se u toho smějete, ale ne těm videům. Spíše tomu, jak tohle vůbec někoho napadlo. Kéž by investoval někdo čas místo téhle blbosti normálním zprávám. V pořadu nevidím žádný smysl, je to podle mě ztráta času. Prostě trapné. ()

Jsem_Uprimny odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalá snaha udělat z každé věty veleúspěšný vtip v podání imbecilního ichtyla Tomáše Krause. Nic nenaděláš, k debilnímu pořadu musí být přiřazen debilní moderátor. Na tento pořad byl ovšem vybrán obzvláště vypečenej krypl. Nikdy bych nevěřil, že mě dokáže nasrat to, že někdo v televizi mluví. Jeho vyjadřovací schopnosti jsou jako titanovej chleba zapečenej v kundě - prostě to vůbec nedává smysl. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Chtělo by to upravit informace o pořadu. Není to "publicistický" a netrvá 15 minut. ¤:¤ Co k tomu napsat, co ještě nikdo nenapsal ..... Asi nic. Upoutávky během večera prozradí všechny videa a navíc jsou některé videa z YT už dávno provařená ( i několik let ) Naprosto zbytečný pořad. Navíc Tomáš Kraus je debil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama