Reklama

Reklama

Pět nejlepších

  • USA Top Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie Chrise Rocka PĚT NEJLEPŠÍCH šlape v rytmu jeho stand-up vystoupení a nabízí i něco navíc: mísí jeho hvězdné komické úlety s neodolatelnou romantikou.
Film sleduje život newyorského komika André Allena, ze kterého se postupně stává filmová hvězda, ale nečekané setkání s novinářkou (Rosario Dawson) ho donutí znovu se vydat na dráhu stand-up komedie, kterou už považoval za minulost. Scénář napsal, film režíroval a v hlavní roli vystupuje Chris Rock. Pět nejlepších je průlomová komedie, kterou kritici nazvali „oslnivě a bouřlivě vtipnou". (Magic Box)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (38)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $25,317,379Tržby Celosvetovo $25,514,848Tržby za predaj Blu-ray v USA $501,689 //počet predaných kusov 13,908Tržby za predaj DVD v USA $898,063 //počet predaných kusov 33,762║ praštená uletenosť /40%/ ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pět nejlepších je docela zvláštní film.Pořád se tam mluví a je to opravdu ukecaný film co má asi afroamerické publikum rádo,ale jinak je to o tom jak se komediální herec snaží uplatnit jako vážný představitel.Podle mě si Chris Rock tak trochu natočil svůj vlastní příběh a přizval k tomu kamarády ,aby se pobavil.Za mě hodně velký průměr a celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek se zabývá tématem pojednávající americkou barovou zábavu jednoho komika pojmenované jako stand-up vystoupení a protože autorem scénáře je Chris Rock, který si to sám nejen natočil, ale zahrál si i hlavní roli, se dá usuzovat, že snad čerpal ze svých vlastních životních zkušeností. Jedná se o nenáročnou komedii, která však nijak zvlášť zábavná není. Newyorský zaškatulkovaný komik se snaží prorazit v dramatických dobrodružných filmech, ale nikdo to prostě nedokáže přijmout. A tak je tlačen zpět ke komice, což zase odmítá přijmout on. Nic víc, nic míň. Scénář je bohužel dosti slabý a jeho natočení na něm nic neposílilo. Jestli to v sobě nese nějakou myšlenku, závidím tomu, komu se ji podařilo pochopit. Je to málo živé, málo zábavné, málo přitažlivé. Nic naplat, po shlédnutí tento snímek bezostyšně upadne do zapomnění. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Asi nemám vzťah k černošskému "humoru" a ich večnému sebaponižovania. Chrisa Rocka ako herca mám celkom rád, ale mal asi fakt radšej zostať výlučne pri herectve a nekaziť si svoju povesť na postoch režiséra a scenáristu. Top Five ma v podstate ničím nenadchlo - chabý scenár s ešte chabejšou humornou zložkou, no jediným plus bola azda Rosario, ktorá to aspoň trochu zachraňovala od totálneho prepadáku. Ale aj tak, 1* a nič viac (a v tomto prípade za to určite nemôže môj odpor k stand-up comedy). ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tak když se podívám, co dosud Chris Rock ve filmové branži vyplodil, tak je jeho režisérská prvotina docela povedenou záležitostí. Dramedie, která přibližuje svět moderního zábavního průmyslu, problematiku škatulkizace jeho hvězd a absurdní faleš dnešních televizních show, se však nebojí ani závažnějších témat v podobě démonů a závislostí, jež se za úspěchem táhnou. Vším nás provází odlehčený Rockův scénář trefující se celkem obstojně do mé noty (jen pořád moc nechápu tu americkou slabost pro stand - up výstupy). Nelze nezmínit ani skvěle přihrávající Rosario Dawson, která zde opět prokazuje svůj komediální talent (zdravím Clerks), a jíž to náramně sekne i v tomhle progresivním účesu. Jen jsem asi úplně nepochopil roli v názvu se objevivší topky, jelikož mi přišlo, že ve filmu to byl zcela okrajový a pominutelný faktor. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama