Reklama

Reklama

Vánoční stromeček

  • Velká Británie O' Christmas Tree
všechny plakáty

Obsahy(1)

V zasněžených lesích na Štědrý den se odehrává pohádkový příběh o jedné malé obyčejné opuštěné borovici, která se chce stát vánočním stromečkem. S pomocí medvídka, veverky a řady dalších lesních stvoření objeví skutečnou krásu tohoto období...

1. Přání veselých Vánoc (47:53) Harmonie je malé městečko, kde všichni pracují tak tvrdě, až zapomenou, že vůbec existuje hudba. Vše změní až tři sirotci, kteří se na Vánoce rozhodnou něčím obdarovat všechny lidi. S malou pomocí laskavé paní Santa Clausové darují městečku ten nejúžasnější dárek, jaký si kdo mohl představit: vánoční koledy! Díky nim je tak znovu objeveno pravé kouzlo Vánoc.

2. Vánoční stromeček (48:00) V zasněženém lese roste malá borovice, která se právě o Vánocích cítí smutná, protože nikdy nebude dost dobrá na to, aby se stala vánočním stromkem. S pomocí přátel z lesa - veselého medvídka, optimistické veverky a dalších zvířátek - i s návštěvou samotného Santa Clause si malý stromek uvědomí, že opravdová krása tohoto času je jinde a skrývá se uvnitř každého z nás... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Klasický vianočný animák, v ktorom nerozprávajú iba zvieratá, ale aj stromy a spieva sa tam dookola stále tá istá vianočná pieseň. Garantujem vám, že sám táto pieseň sprotiví, ale samotný animák je v podstate ok. ()

RedRose991 

všechny recenze uživatele

Obe rozprávky sú pre deti veľmi milé a vydarené. Vhodné aj pre menšie alebo citlivé deti, lebo na rozdiel od moderných rozprávok v nich nie je nič príliš negatívne, strašidelné, či zlé, postavy k sebe nie sú zakérné ani nič podobne. Majú veľmi milú vianočnú atmosféru. Súhlasím s komentárom od majo25, že dospelým sa pieseň v "Přáni veselých Vánoc" trochu sprotiví, ale moja malá sestra z toho bola nadšená a vlastne aj my dospelí sme boli jemne dojatí. Veľmi pekné rozprávky. ()

Reklama

Reklama