Reklama

Reklama

Gay Goth Scene

(festivalový název) (hudební videoklip)
  • Německo Hidden Cameras - Gay Goth Scene, The
Krátkometrážní / Hudební
Německo, 2013, 5 min

Režie:

Kai Stänicke

Obsahy(1)

O tom, že Kai Stänicke dokáže vyprávět obrazem skutečně mistrovsky, jste se měli možnost přesvědčit již na minulém ročníku Mezipater. Teď vám přinášíme jeho video k novému singlu skupiny The Hidden Cameras. Ústřední téma – šikana. (Mezipatra)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predsudky ničia životy, ale násilné pretláčanie inakosti, ako je v dnešnej dobe supermódne, tak isto. Výborne spracovaný videoklip. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Silný jak noha od kulečníku.... sice takovýhle videí je na internetu víc než trpaslíků ve Středozemi, ale stejně když vidím nové, jsem z něj pokaždý úplně emočně hotovej. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Téma šikany v hudebním videoklipu není v letošním filmovém roce ojedinělé. S žánrově podobným tématem přišel i talentovaný Kanaďan Xavier Dolan a je nutno uznat, že s tématem si poradil s mnohem větším přehledem. Stänicke se opět snaží zaujmout zejména vizuální stránkou, což se mu ovšem příliš nedaří. Barevné ladění klipu je sice příjemné, ale rozhodně nelze označit za zajímavé, inovativní, či dokonce významově důležité. A to samé lze říct i o dějové stránce. Šikana je diváky vděčné téma, a i v tomto Stänickově příspěvku pravděpodobně vyvolá nějaké emoce a zaujme, což je samozřejmě dobře. Nicméně opět se nejedná o žádné novum a bohužel příliš nezaujmou ani filmařské postupy. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama