Reklama

Reklama

Rammstein: Seemann

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Německo, 1996, 4 min

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Seemann mne zaskočil poněkud ufňukaným zpěvem, malým prostorem pro řízné kytary a příliš uměleckým klipem, v němž jsem nedokázal odhalit žádný smysluplný příběh. Zato ta postávající slečna měla něco do sebe a vyloženě mne bavilo ji sledovat. Alespoň jeden můj pohlavní orgán se o něčem takovém zmínil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Seemann" je v poradí piata skladba z prvého, debutového štúdiového albumu nemeckej industrial metalovej hudobnej skupiny Rammstein. Album nesie názov "Herzeleid". Vyšiel dvadsiateho piateho septembra roku 1995 pod značkou vydavateľstva Motor Music. Ku pomalému, ale i tak energickému german songu "Seemann" bol natočený oficiálny videoklip. Je čiernobiely, surealistický, temný, bizarný, zvláštny, podivný. Presne to sa mi veľmi páčilo, presne  toto na mňa zapôsobilo, keď som sa zoznamoval s tvorbou nemeckej kapely Rammstein. Neu Deutsche Härte!!! **** ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Seemann je ideální skladbou do oceláren, ten řev kytar by přehlušil i hluk z pece. Anebo na divokou vodu, kde motory člunu taky dokážou pořádně burácet. Ale nesměl by to být ten gumový, se kterým Flake při koncertech proudí davy lidských rukou. Á propós, taky v tom slyšíte Red Hot Chilli Peppers jako já? ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Aj keď samotný motív som videl aj v iných novších klipoch, tak tento zrejme pôvodný, možno nie, to je teraz pre mňa jedno, ma tu neoslovil. Hudba, text, spev, nula bodov pre mňa, klip a momenty v ňom ma nijak neoslovili, čiže zbytočnosť pre mňa. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Industriálne prevedenie videoklipu presne súvisí so samotným songom. Krása tam je, ale nehraničí iba s predstaviteľkou tohoto videa. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

https://www.youtube.com/watch?v=srN1GsnBui8&ab_channel=RammsteinOfficial Námorník Poď do môjho člnu Víchor sa blíži Čoskoro v noci Kde chceš ísť Tak úplne sám Vyhnaný od tohto? Kto drží tvoju ruku Keď padáš nadol? Kde chceš ísť Keď breh jazera Je taký chladný? Poď do môjho člnu Jesenný vietor drží napnuté plachty Teraz tu stojíš pri majáku Zo zaslzenou tvárou Denné svetlo padlo na strany Jesenný vietor pozametá prázdne ulice Teraz tu stojíš pri majáku Zo zaslzenou tvárou Večerné svetlo zahnalo tiene Čas ticho stojí a nastala jeseň Poď do môjho člnu Stane sa túžba kormidelníka Poď do môjho člnu Najlepší námorník som však ja! Teraz tu stojíš pri majáku Zo zaslzenou tvárou Oheň už nikdy nezapáli sviečku Čas ticho stojí a nastala jeseň Hovoríte iba svojej matke Tak milostivá je iba noc V noci zostanem ale sám Čas ticho stojí A je mi chladno ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Nádherná písnička, ale klip bohužel o hodně slabší. A navíc velmi nemile vypadající slečna mi přijde docela otravná ... Jeden ze slabších klipů Rammstein ... ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Průměrná a hlavně ta podprůměrná hodnocení tohoto videoklipu mezi námi jasně označují nechápavé, nerozumící a umělecky nevyspělé jedince, kteří si za metalovou muzikou představují desítky stupidně vypadajících lidí házejících hlavami, nebo dokonce označují ty, co se po ulicích beze studu prochází s rovným kšiltem nad čelem. A pak zdejší údaje vypadají nesmyslně, styďte se. ()

Reklama

Reklama