Reklama

Reklama

Marilyn Manson - Lunchbox

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 1994, 5 min

Režie:

Richard Kern

Hrají:

Marilyn Manson

Recenze (6)

Morien 

všechny recenze uživatele

"Stál tam a divně se kýval." Tady je ještě tak krutě upřímný, jako by o sobě odhaloval i věci, které sám nechtěl a neplánoval. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Odvážne 90. roky, ak teda vezmeme v úvahu to, že dnes je všetko sprísnené všetkým možným, stačí si prečítať každú druhú kultúrnu správu. A ak to pôjde takto ďalej, tak tento videoklip, bude oproti tým dnešným raritkou, ktorá bude zrejme zakazovaná zo všetkých tých dnešných ´´dôvodov´´. Nie som priaznivec, ale má to štýl. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Video smrdící magickou, krystalicky čistou esencí 90.let, na pozadí jednoho z nejlepších MM songů ze kterého vztek a ventylovaná frustrace stříká na všechny strany.-paráda. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Ještě klasické začátky Marilyn Manson.MM si v tomto klipu připomíná své zážitky z šikanování a také jak se s ní vypořádat.Inu,k tomu způsobu vypořádání se s šikanou:Pokud jste metalisti nebo "jen" posluchači MM tak vám to dojde. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Fascinující pohled do hluboké minulosti největšího provokatéra přelomu tisíciletí. Teprve se zkoušelo, co by asi tak mohlo zapůsobit jako červený hadr na býka. Punkově oranžové kalhoty a hard rockový kravál v bruslařské aréně plné dětí působí směšně. Šikana už tolik ne. Manson už navíc nasadil dvoubarevné kontaktní čočky. 7/10 ()

Reklama

Reklama