Reklama

Reklama

Marilyn Manson - Lunchbox

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 1994, 5 min

Režie:

Richard Kern

Hrají:

Marilyn Manson

Recenze (6)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Ještě klasické začátky Marilyn Manson.MM si v tomto klipu připomíná své zážitky z šikanování a také jak se s ní vypořádat.Inu,k tomu způsobu vypořádání se s šikanou:Pokud jste metalisti nebo "jen" posluchači MM tak vám to dojde. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

"Stál tam a divně se kýval." Tady je ještě tak krutě upřímný, jako by o sobě odhaloval i věci, které sám nechtěl a neplánoval. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Odvážne 90. roky, ak teda vezmeme v úvahu to, že dnes je všetko sprísnené všetkým možným, stačí si prečítať každú druhú kultúrnu správu. A ak to pôjde takto ďalej, tak tento videoklip, bude oproti tým dnešným raritkou, ktorá bude zrejme zakazovaná zo všetkých tých dnešných ´´dôvodov´´. Nie som priaznivec, ale má to štýl. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Video smrdící magickou, krystalicky čistou esencí 90.let, na pozadí jednoho z nejlepších MM songů ze kterého vztek a ventylovaná frustrace stříká na všechny strany.-paráda. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Fascinující pohled do hluboké minulosti největšího provokatéra přelomu tisíciletí. Teprve se zkoušelo, co by asi tak mohlo zapůsobit jako červený hadr na býka. Punkově oranžové kalhoty a hard rockový kravál v bruslařské aréně plné dětí působí směšně. Šikana už tolik ne. Manson už navíc nasadil dvoubarevné kontaktní čočky. 7/10 ()

Reklama

Reklama