Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

cariada 

všechny recenze uživatele

Nová podoba Kufru proč né! Byl jsem příjemně překvapen, když jsem na to náhodou narazil. Zedníček je stále stejný a jak mu kdysi napsala jedna divačka lítá tam jak utržený plakát. Jen aby ten pořad byl života schopný a Železný ho brzo nezrušil stejně tak Videostop já jsem rád, že tyhle staré pořady mají "comeback". Je jen málo pořadů, který mají svůj smysl i dnes. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky bych docela rád věděl "Co to kurňa je"............pokus o oživení spícího golema, letní brigáda pro Čmaňova synovce, kapesní bubenická show, vypadlá štafeta z rukou Barrandovského videostopu?!?!?!?! Kufr byl ve své době fenoménem, sledoval jsem ho, na jeho silvestrovské vysílání jsem se doslova těšil........ale všechno už je jinde, doba, kultura, mentalita, Čmaňa, prostě všechno. Některé kufry by měli zůstav uklizené na půdě a otevírat by se měli pouze při výjimečných událostech. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Já nemám nic proti formátu, naopak. Tyhle soutěže se prostě nikdy neomrzí. Už to není zábava na sobotní večer, ale v pondělí, ať si to klidně běží. Vadí mi ale všechno ostatní. To, že soutěží celebrity (snad bych radši "lid"), jak tam Zedníček běhá sem a tam, to studio je ohavné, pravidla jsou spíš doporučení, než zákon apod. ()

Hansk75 

všechny recenze uživatele

Tý jo, jsem si řikal, co to zase bude za fajnovou zábavičku na Tv Barrandov. Dostalo se mi, v mém dětství, velmi oblíbené soutěže - Kufr. Bohužel to pro mě absolutně ztratilo veškeré kouzlo a někdo by měl milým Barrandovanům vysvětlil, jak vypadají moderní kulisy (včetně dalších chuťovek, jako je Vtip za stovku, atd.). Navíc mě zklamalo, že někteří lidé, o kterých jsem si myslel, že jsou chytří, tak se ukázalo, že jsou tupí až oči přecházejí... Ani spousty pokusů o vtip u mě neobstály... Bohužel. Tak alespoň jednu za nostalgii. ()

fremr odpad!

všechny recenze uživatele

Název pořádu hovoří sám za sebe... Zrovna jsem tenhle pořad chytl, když jsem byl naprosto unavenej z práce a řekl jsem si, že mě to třeba překvapí. Má to být přece komediální, sranda, oddechový pořád..? Pavel Zedníček mě zklamal neskutečným způsobem, humor z paty, kterej je naprosto o ničem. Reinkarnace Kufru? Kufr byl koukatelnej a když mi bylo pár, docela mě to bavilo (vím, že kdybych to viděl teď, tak by to taky za moc nestálo). Tenhle směšnej výtažek nedosahuje ani průměrných hodnot televizní zábavy. Ne. Už nikdy. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama