Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

vteco 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová zámořská komedie, která sází na zvrhlé vtípky a mraky narážek či gagů různé kvality. Vtipné scény střídají ty, které film razantně posílají do šedých průměrů a jestli se někdo těšil na Penny z Teorie velkého třesku, tak bude bohužel zklamán. Jedním z mála pozitiv je zde charisma Kevina Harta, které ale také nemá v oblibě úplně každý. Obyčejná ujetá komedie, při které se pořádně zasmějí snad jen Američané. [45%] ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, ktorá ma nemilo prekvapila svojou normálnosťou. Vážne, okrem pár scén so psom je až príliš zdržanlivá. Veď už len tá jeho partia mala väčší potenciál, ktorý je nevyužitý. Dej neprekvapí, ale zas ani neurazí. Na odľahčený večer dobrá voľba, avšak nič pamätné tu nie je. Ak však nerátam lietadlovú scénu, tá rozosmeje snáď každého :) ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komédia so solídnym hereckým obsadením, kde najznámejšou mi bola Kaley Cuoco z Big Bangu. Na úvod mi to prišlo ako veľmi okresená napodobenina Smithovho Hitchu. Mladík, ale tu nemá problém zohnať a nabaliť si ženskú, len chudák má smolu, že mu nik nechce ísť za svedka. Nuž čo, workoholici to majú v živote ťažké. Našťastie v Amerike je možné všetko a tak sa dá nájsť aj firma s profesionálnym svedkom. Ako nápad je to vynikajúce, to sa musí tvorcom uznať. Kuká sa na to tiež príjemne. Škoda, že je to tak stupídne primitívne a miestami nudné. Ak ku tomu divák priráta tak neskutočne predvídateľný koniec, čo z tohto filmu srší už úvodných minút, uvedomí si, že až tak geniálne to scenáristi nezvládli. Škoda, lebo podstata bola v tomto projekte vysoká. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobra komedia s originalnym nametom, ktoru si uziju hlavne fanusikovia Kevina Harta, ktory tu konecne nehra ukecaneho chudaka ale pre zmenu ukecaneho frajera a väcsina jeho kecov je velmi vtipnych. Hlavny hrdina je tiez v pohode a s Hartom su solidna komicka dvojka. Bohuzial zvysok uz za vela nestoji. Najviac ma sklamali absolutne nevyuziti najati kamarati na cele s totalne zbytocnym Jorge Garciov. V poslednej tretine bolo na môj vkus uz dost vela hluchych nevtipnych miest. Cela linia s urazom so psom isla mimo mna. Ale prva hodina je fakt dost slusna, niekolkokrat som sa dobre zasmial (chudak babicka) takze za jedno pozretie to stoji. 6/10. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

"Obětovali jsme babičku pro dobro věci.." :-D. Famózní komedie v čele se skvělým Kevinem Hartem, já tohohle týpka prostě žeru! Velice chválím scénáristy, kteří dostali tento skvělý originální nápad, se kterým dosud nikdo nepřišel. Tady v té komedii mi sedlo naprosto vše, takhle narámně jsem se už dlouho nenasmál. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama