Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je tak na slabší tři hvězdy. Je to vcelku příjemná komedie, ale vůbec se nechytá na zbytek žánrovek a tak není divu, že jsem si ho všiml až teď. Pravděpodobně i v budoucnu na něho zapomenu a řeknu si jenom, jo to jsem vlastně už viděl. Obsazení není v ničem výjimečné, Kaley Cuocco sice splnila svou roli a Kevin Hart mě opět bavil, ale jinak zbytek je tu zbytečný. Olivia Thirlby však dokázala přes svůj malý čas získat mé sympatie a Nicky Whelan zde vypadá vyloženě jako anděl krásy. Jinak zbytek nestojí ani za zmínku což je blbý když hlavní postavu tu hraje Josh Gad. Když se odprostíme od herců, tak musím říct, že námět je to super a s jinými lidmi by to byl jistě názeř, ale pod taktovkou Garelicka je to spíš nakonec jen film, který je plný, nutno říct zábavných, scének. Příběh tu v podstatě nenavazuje a místo plynulého děje hází vždy jednu scénku za druhou, ale snaží se z nich vyždímat co nejvíce. Což sice kazí celkový dojem z filmu, ale na druhou stranu aspoň se párkrát zasmějete. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Typická střeštěná americká komedie, nešetříjící vulgárními vtipy. Naštěstí disponuje i povedenými hláškami, a sem tam i nějakým tím trefným vtipem. Líbil se mi námět na dokonalého svědka. Nemáte žádné kamarády a nutně potřebujete sedm svědků na svatbu aby zahráli vaše kámoše? No problem, Kevin Hart vám je sežene. Bez něho by film byl totální průser. Kaley Cuoco -Sweeting je v Big Bangu výborna, ale každý z filmů kde se objeví je bohužel děs (trošku mi to připomíná Jennifer Anniston, která v přátelích byla taky skvělá, ale ve filmech to není ono). Čím to? Nemá snad Kaley talent? Neumí hrát a nebo v těchto filmech ani nemá šanci předvést co v ní je? Její špatný výběr filmů? Nedostala nabídku na pořádný snímek? Každý ať si udělá svůj názor. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak, tohle byla komedie s velkým K. Řemeslně téměř bezchybně zmáknuté a s překvapivě dobrým příběhem, který kupodivu nepodléhá náhodnému generátoru hollywodských scénářů. Jako například: ,,a co kdyby byl Adam Sandler duch a ze záhrobí učil slepé děti balet?". V tomto případě velice originální příběh. Na jedné straně podnikatel ve sňatkovém odvětví a na druhé bohatý ženich bez přátel, zoufale snažící se nastávající dokázat, že je cool. Na rychle je sestavena improvizovaná družba nesourodých přátel a nekonečná pařba může začít. Unikátní námět nepokazí ani závěr, ve kterém se zúčastnění sblíží a jelikož je to vykresleno s takovou uvěřitelností, hodnotu díla to pouze posilní.  Navíc velice oceňuji fakt, že nevěsta nebyla žádná po penězích prahnoucí bestie, ale jen prakticky smýšlející žena. Tím pádem se neodehrálo žádné finální do očí bijící klišé ve formě zvratu či podvodu, jenž má vzbudit nenávist. No prostě to působilo nenuceně a přirozeně vtipně až do samého konce. PS: Jeden z mála filmů, které si rád někdy pustím znovu. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka, slušné obsazení, ucházející hudba a v neposlední řadě i pár povedených frků- to je Wedding Ringer. Není to veledílo, na které by se s úctou vzpomínalo ještě za desítky let, ale je to přesně ten druh filmu, který si pustíte, když se chcete odreagovat a nad ničím moc nepřemýšlet. Ono zde ani není nad čím. Příběh je prostý, což ale není u takto přímočaré komedie na škodu. Ba naopak, je to jen ku prospěchu věci. Dalo se z toho určitě vyždímat víc, ale stejně tak to mohlo dopadnout mnohem hůř. Já zklamán nebyl a solidně si u snímku odpočinul. 60 % Oblíbená část- sezení na skleněném stole ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama