Reklama

Reklama

Wartezimmer zum Jenseits

  • angličtina Waiting Room to the Beyond (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Bohatý Sir Cyrus Bradley musí zemřít, protože se nenechá vydírat zločineckým syndikátem zvaným "Želva". Jeho synovec a dědic, student Don Micklem (Götz George) chce celou věc objasnit. Stopa jej vede do italského Terstu, kde narazí na bosse bandy Alsconiho (Richard Münch). (MacGuffin)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (2)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Bohatý Sir Cyrus Bradley musí zemřít, protože se nenechá vydírat zločineckým syndikátem zvaným ´želva´´. Jeho synovec a dědic, student Don Micklem (Götz George) chce celou věc objasnit. Stopa jej vede do italského Terstu, kde narazí na bosse bandy Alsconiho (Richard Münch)..., H.- : Götz George (Don Micklem); Hildegard Knef (Lorelli); Richard Münch (Alsconi); Carl Lange (Crantor); Heinz Reincke (Dickes); Klaus Kinski (Shapiro) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Mnoho západonemeckých krimi filmov boli natočené podľa románov Edgara Wallaceho ( resp. jeho syna ), takže by mohlo prísť k omylu, že k nim patrí aj tento snímok. Chaseho kniha je však istým spôsobom podobná, nemeckí filmári využili všetky fungujúce atribúty vtedajších úspešnejších filmov a zahrnuli ich aj sem. Príbeh je dynamický, rýchly, napínavý, ale predsa len sa nesie na priemernej úrovni. Potešil Klaus Kinski v menšej úlohe. Šieste hodnotenie, druhý komentár. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama