Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nelekněte se vypočítavého názvu – nejde o ten seriál, ale zdlouhavý a překombinovaný thriller s Charlize Theron, Courtney Love či Kevinem Baconem v hlavních rolích, v němž rodině lékaře unesou astmatickou dcerku, ale on, ani manželka se nemíní vzdát. DVD: Před filmem trailery na čtyři jiné filmy, v bonusech na dalších pět a na tento film, a také alternativní konec (0:54) a film o filmu (19:44, rozhovory s herci a tvůrci, proložené záběry z filmu i z natáčení) – s CZ titulky. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jakýsi návrat ke klasickým hollywoodským trillerům s únosci, s unesenými a se všemi ostatními, kteří k tomu patří, včetně náhodných kolemjdoucích. Nutno ale říci, že se snímek značně nepovedl, počínaje scénářem a konče výkony aktérů, kteří do toho šli snad kvůli penězům nebo nevím proč. Zpackané od sklepa na půdu, škoda se dál vyjadřovat, dávám 20% = 1/5 ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů, které ve většině případů snímek zcela kriticky potopily a nešetřily negativy v každé větě, jsem přemýšlela, jestli se na něj mám vůbec dívat. Zvítězila touha vidět Kevina Bacona. Jeden z případů, kde nechápu slabé hodnocení a tak velkou kritiku. Mně se Hra o dítě líbila, a zvláště Kevin opět předvádí svého ukázkového "Bad boye," tak jak to umí jen on. Rovněž mě zaujala výrazně fungující chemie mezi ním a Charlize Theron. V některých scénách mě zkrátka dostal. Když spojí to své drsňáctví a nebezpečnost s sexy pohledy a sváděním, tak mě dostává pokaždé:) I když film jistě oplývá spoustou klišé, či, jak zde většina zdůrazňuje, haldou nelogičností (já si jich všimla jen v pár scénách) jedná se pro mě o, možná průměrně vydařený, ale nenudící film, který rychle uteče. "Napadlo tě někdy, že chlap jako já tohle nedělá pro peníze?" ()

meave 

všechny recenze uživatele

Slušné obsadeniechýbalo mi však niečo, čo by robilo z toho príbehu čosi viac, ako len obyčajný film o naštvaných ľudoch a bojujúcich rodičoch. Niečo, čo by mnou pohlo, iné emócie ako len obava z rozuzlenia, ktorá zase nie je až taká nervydrásajúca, keďže fungujú určité zažité konvencie. Napriek všetkej snahe sa vo mne nič nepohlo a práve to bolo sklamaním. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Podľa zbesilého šibrinkovania kamery predpokladám, že kameraman aj režisér išli na rovnakom matroši ako scenárista a zrejme aj Bacon, ktorý bol hrozne nepresvedčivý ako záporák. Aspoň to lietadlo na diaľnici prinieslo trochu vzrušenia, inak príšerný B-čkový triler, ktorý nezachránila ani ako vždy nádherná Charlize. 30% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film se měl původně odehrávat na jihu, ale kvůli filmovým lokacím se děj přesunul do Seattlu. (HappySmile)
  • V původní verzi scénáře byla Abby diabetička, ovšem v tomtéž roce se objevil film Úkryt (2002), ve kterém byla jednou z hlavních postav také dívka diabetička, takže nakonec byla Abby změněna na astmatičku. (HappySmile)

Reklama

Reklama