Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Opravdu šílená jízda film který v našem Gangu (já mí nejbližší kamarádi) zlidověl jako české filmy plné hlášek. Dodnes se na film strašně rád kouknu opravdu hláška za hláškou, které si dodnes v hospodě povídáme. Vřele doporučuji možná by si někteří ke zhlédnutí měli smotnout brčko, aby to pořádně pochopili. ,,Ať mě tam zase daj zahoďte klíč" ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Viděno s otřesným dabingem (pán, co dabuje Chandlera z Přátel prostě nemůže dabovat komedii/parodii), ale i tak jsem se smála, skoro až slzela. Vím, že to býval oblíbený film mého spolužáka ze střední a už jen to mě od něj odrazovalo (mezi další jeho oblíbené filmy patřilo Zahulíme, uvidíme nebo Kdo hulí, ten umí - takže asi tak) a kupodivu jsem byla mile překvapena, když jsem o léta později na tento film narazila v televizi a jelikož nebylo na výběr, podívala jsem se. Nevěděla jsem, že jde o parodii starých černošských filmů, spíš mi to přišlo jako parodie na Ameriku a její postoj k černochům. Všechna ta ghetta, gangsteři a negři, narážky na barvy pleti. Neříkám, že to bylo úžasné, našlo se tam pár trapných momentů a tupých vtípků, ale na nudný večer ideální oddychovka, kterou jsem si užila. ()

Reklama

gp_one 

všechny recenze uživatele

Naprosto tragický homor, který ve mě vyvolával křeče bránice. Bezva způsob, jak se umlátit smíchy. Po scéně s Dashikou jsme dlouho žádnou milostnou scénu ve filmu nezkousl bez pomyšlení na kečup a opečovávané nožky. Film v sobě nese také mnohá životní moudra, například: "Najdu si nějakej prima job na poště nebo v bance a až proniknu do toho šystému, tak to celé udělám a vyberu". To je dnes velmi populární metoda, jak se mít lépe :-))) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost ale neuvěřitelně zábavná. Wayansové jsou prostě šílenci a tady to dokazují sice je tu už pár vtipů neuvěřitelně špatných ale převyšuje tu spokojenost. Role Bernieho Maca byla parádní(nesnáším hašlerky páč jsou černý). NAvíc musím uznat že dabing je výbornej a to jsem si ze začátku říkal že vůbec nepasuje. Bavil jsem se hodně a je to rozhodně překvapení. O to že jde o parodii jsem se navíc dozvěděl až ted protože jsem neviděl ani jeden film kterej je zparodován. ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Klasická parodie z konce minulého století, fórky jsou dost laciné a jediný komediální potenciál má v sobě Marlon a ostatní stojí za starou růžovou bačkoru. V době vzniku se mi to líbilo o něco více, teď už je to pro mě jen nostalgická nevýznamná záležitost. PS: Je mi záhadou jak se dostalo snímku přízvisko "krimi" ? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama