Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +trošku pobaví, styl -ne pro každého/// Když vezmu v potaz jak je kvalitní černošská filmografie. Nebo možná jen nejsem ten správný divák pro jejich filmy. Prostě tohle jsem celkem pobral. Fórkům jsem rozuměl a to je myslím to nejdůležitější. Parkrát jsem se prostě uchecht. Jindy jsem však zíral co je to za film a je možná škoda, že je zde i mnoho trapných scének, někdy skutečně nic neříkajících nebo nechutných. Zajímavé obsazení, které se nesejde každý den a v pohodě hudba. Rozhodně to není film pro každého a je zapotřebý vidět několik filmů s touto tématikou, aby jste mnohdy pochopili pointu./// Celkem 52%/// ()

Hermez 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vytahuje veškerá černošská/huličská a ghetto klišé a navzájem je násobí. Na nic si to nehraje a nesnaží se tvářit "vyvoněně". Vezmu-li tohle vše v potaz, je to prostě skvělý. Ve svý době jsem u toho uchc*val smíchy a opravdu nic víc nepotřeboval řešit. Přesně proto v rámci žánru a doby dávám asi tak 4,5* ()

Reklama

rob_troy 

všechny recenze uživatele

Kdyby jenom načernalej, tohle biják je černota sama a pokaď to slovo řeknete nahlas, ještě vás ukamenujou. Rádoby Prank na americkou část populace a debilní vymytý chování i se všema těma kecama. Chvílema jsem v tom cejtil narážku na bělochy, ale nejspíš nešlo jen o tohle, možná taky vůbec. Wayansoj se chovaj jak idioti, ale nemůžou za to, sedí jim to a jinak by to ani nezvládli. Ale hodnocení nejde vytáhnout nahoru jen pro to, že někomu zahraje na notu otevřenost s hulením trávy a babizna, která je young nigga. No, v takovým případě je hrdost za mou světlou kůži na místě. PEACE! ()

juta 

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně bylo? Zůstat celou dobu naživu? :D Marlonovy vlasy mě pokaždé skvěle rozesmály, je tu spousta dobrých vtípků. Oproti jiným parodiím odsejpá trochu pomaleji, ale to je detail. Určitě mi kazil dojem špatný starý dabing a některé vtípky jsem třeba nepochopil, když jsem neviděl filmy, které se tu parodují. Lepší průměr. ()

gp_one 

všechny recenze uživatele

Naprosto tragický homor, který ve mě vyvolával křeče bránice. Bezva způsob, jak se umlátit smíchy. Po scéně s Dashikou jsme dlouho žádnou milostnou scénu ve filmu nezkousl bez pomyšlení na kečup a opečovávané nožky. Film v sobě nese také mnohá životní moudra, například: "Najdu si nějakej prima job na poště nebo v bance a až proniknu do toho šystému, tak to celé udělám a vyberu". To je dnes velmi populární metoda, jak se mít lépe :-))) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama