Reklama

Reklama

M is for Metamorphose

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Španělsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Zraněná žena se snaží lesem doběhnout k silnici, její pronásledovatel jí je v patách a nakonec ji dožene. Rvačka o život, záblesk vzpomínek, kdy vrah a oběť tvořili šťastný pár. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná feministická agitka s trochou krve. Španělé mají velmi dobrou horrorovou tradici. Tohle je však nějaké studentské cvičení, které španělským skvostům nesahá ani pod kotníky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Španělské ženy se s tím neserou, to nám dokázali již několikrát. Tento krátkometrážní kousek sice zpočátku vypadá jako tuctová záležitost, ale následně se promění v pěkně krvavou řežbu. A úplně k tomu stačili dva aktéři, pěsti a kámen. Atmosféru to mělo pěknou, finální pohled do minulosti i posledních minut našeho páru rovněž nebyl k zahození. Takže já byl určitě spokojený. 70% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď nieje spravodlivosť v systéme, každá z obetí si hľadá svoju cestu vykúpenia. A toto chcete páni politici? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se mi u ,,filmu'' zase krásně obrátil žaludek. Takhle nějak si právě představuji tříminutové kraťasy. Jednoduchý děj, rychlá, pochopitelná pointa, trochu toho gore. V tomto případě najdete všechno. Za tu kraťoučkou dobu se mi dokonce podařilo i odvrátit tvář od obrazovky. ()

Reklama

Reklama