Reklama

Reklama

M is for Macho

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Portugalsko, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Hrát basketbal se zombies není jen tak. Nepřihrají, na koš nevystřelí, většinou jen tak postávají, ale klidně soupeře srazí k zemi. Raději s nimi nehrajte. (PetrPan)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žáner ´´zombi´´ ( alebo v modernejšom a populárnejšom výraze ´´walking dead´´ ) je asi na dne. Robiť si z najbrutálnejších postáv hororu prču pri basketbale... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

S hororovým žánrem tenhle kraťas spojovalo jenom zombies a krapet krve. Jinak je to bez myšlenková story, která se snažila hrát víc na komedii. Zpracování je docela chabí a humoru se z toho dalo vytěžit taky daleko víc. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ach my muži si ale umíme vychutnat vítězství, že ? Ne příliš smysl dávající jednohubka mi vyloudila úsměv na tváři, a to se cení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná myšlenka, která přímo vybízela k množství humorných situací, nicméně zpracování tohoto krátkometrážního kousku hodně pokulhává a skrytý potenciál zůstal zcela nevyužit. Bohužel tu toho moc k hodnocení není, protože závěrečné titulky jsou snad delší, než zbytek shortu a jediné co lze ocenit, je pěkná holka a ona prvotní myšlenka. Jinak nic.30% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

No to byl ale mačo.. každopádně by se tohle dalo vzít jako naučné video pro budoucí přeživší sportovce ve světě mrtvých. Z maličkostí se nesmíte tolik radovat! :D ()

Reklama

Reklama