Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (914)

paascha 

všechny recenze uživatele

Skutečná kokotina pro skutečné kokoty, ideálně věkovou skupinu 5-13. Kdyby nebylo humbuku, který osobně považuju spíš za reklamní trik, než skutečnou událost, zapadl by tento skvost do temna zábavní prdele, kam patří. Jediné vtipné na tom všem je úvodní píseň o Americe a následné odhalení skutečné podstaty US Babráka z úst dehonestovaného Kima. S oběma souhlasím:-D ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"What kind of porno are you watching?" Ti dva (tři, budu-li počítat Goldberga, což bych asi měla) jsou v současnosti pravděpodobně největší úchylové Hollywoodu. Jejich humor je fekální, jejich gay-moments (ať už před kamerou či za ní) se*ou neskutečnou spoustu lidí a jejich filmy jsou... no, řekněme 'šílené'. Jsou ale taky šíleně nápadité, odvážné a v neposlední řadě dobře udělané. Obdivuji studio, které "The Interview" zastřešilo, to dráždění obtloustlého hada lodičkou je vážně solidní, sebeparodující "This Is the End" v mých očích přesto zůstává o chlup Rogenova pubického ochlupení nepřekonáno. P.S.: Při sledování jejich nejnovějšího společného projektu "Sausage Party" (no, I'm not kidding XD) děkuji bohu, že se bude jednat "pouze" o animák. Nebo je mi to líto? Not sure.;-) * listening Scorpions - Wind Of Change * ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Tu kozu taky. Slyšíš? Tu kozu taky!“ Máte vulgárne komédie, ktoré nie sú vtipné. A potom máte Interview. Občas šokovane vyvaľujete oči a vravíte si, čo to ku... Ale popritom sa bavíte, lebo tie vtipy sú fakt dobré. Úžasne oplzlý film. James Franco je odzbrojujúci, nákazlivý a neodolateľne rozkošný a so Sethom Rogenom tvorí skvelý pár dobrých priateľov, ktorí si hovoria veci na rovinu, držia pri sebe a ak sa aj pohádajú, je len otázkou času, kedy sa znova dajú dokopy. Je tam plno scén, ktoré si koledujú o zapísanie niekam (strkanie miniraketky, všetko so šteniatkom, Joseph Gordon-Levitt). Možno by som to skrátil o 10 – 15 minút a nesedeli mi nejaké detaily (tým, že jeden samolepiaci štítok padol tam, kam padol, mali logicky otráviť vodné zdroje, nie? A prečo sa Aarona nikto nepýtal, čo vlastne robil v noci vonku?). Ale inak spokojnosť. A je to fakt dobre natočené (absolútne filmársky sebavedomé scény, soundtrack, kamera, efekty). „To neproplaveš, Dejve. Je to moře.“ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 jsem nemohl začít lépe. Duo Rogen/Goldberg znovu vymyslelo naprostou šílenost, u které jsem se celou dobu válel smíchy. Pokud to ještě nasere žlutý komanče v čele s vyžraným teletem, co se nechává stříhat podle hrnce, tak bude mít film i přidanou hodnotu a navíc by to ještě mohlo vést k tomu, že si ty neschopný neandrtálci hodí atomovku přímo do centra Pchjongjangu a konečně bude klid. Přehrávající Franco je boží, Eminem ukazuje obří nadhled, Katy Perry se nedobrovolně stává nepřítelem KLDR a sázka na Lizzy Caplan v roli sexy agentky CIA byla trefou do černého. Rozhodně nic pro erudované politology, přestaňte mlít hovna a začněte už kurva makat, vy hovada! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Složité k hodnocení. Po stránce kvalit klasicky přepálená fekálně-pubertální komedie se Sethem Rogenem (viděl bych to tak na 2 a půl hvězdičky), po stránce významu film reprezentující základní civilizační hodnoty, jako třeba svobodu slova (5 hvězd jako vyšitých). Evan Goldberg a Seth Rogen to (po svém) Kimovi pěkně nandali. Chci druhý díl - The Interview with Putin! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Sook (Diana Bang) přilétá do Číny vrtulníkem Sikorsky SH-3 (S-61). Stejný model je i vrtulník používá Kim (Randall Park) v závěru filmu. V žádné z komunistických zemí však tento typ vrtulníku není dostupný. (Adrai)
  • Logo spoločnosti Columbia Pictures, ktoré sa objaví na začiatku filmu, používala táto spoločnosť v 60. rokoch minulého storočia. (m.a.t.o.)
  • Cameo vo filme mal mať aj Seth Meyers, no jeho scéna bola nakoniec vystrihnutá. (m.a.t.o.)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama