Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (913)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Dědeček ho dostal od Stalina." - "V naší zemi to vyslovujeme Stallone." Tak dobrou komedii jsem popravdě nečekal a smekám před tvůrci klobouk, že se celou dobu jen nevezou na vlně rýpání do Kim Čong-una (ačkoliv jim samozřejmě jde především o to), ale že se ho spousta dobrých vtipů vlastně ani netýká. Jsem také rád, že se to docela dobře obešlo bez fekálií a jedinou použitou tělní tekutinou zůstala krev (ukusování prstů mě pobavilo snad ze všeho nejvíce). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Trapný a trapnější, tedy Vřed Rogen v židím tandemu s Emanem Goldbergem, jsou od svého vyhnisání na poli třeskutě vtipných holyúdských kokotmédií nejdokonalejším synonymem ubohého fekálního tumoru pro totální lopaty a mentálně postižené děti. U tohoto veledíla jim sice naštěstí kapku došla invence, tedy obvyklá směs řídkých hoven, čerstvého ejakulátu, zatuchlé menstruační krve a smradlavých zvratků, která je pro ty spousty dvouciferných kvocientů vždy tolik k popukání, a zbyla jen čirá esence ultimativní debility. Nicméně i tak se u toho každý divák s IQ nad 60, co nečichá těkavá rozpouštědla, musí strašně stydět a zároveň se děsit, s čím vším tu obývá Zeměplacku, protože je to tu v červených číslech. Jakási spravedlivá vyváženost však zůstala zachována, při tom dělání trapného čuráka z Kimčonguna (no chicht, chicht, hihň, hihň, hihň) nesobecky nezapomněli všichni zúčastnění především na sebe, a proto si myslím, že i celý ten humbuk kolem hakování studia a výhrůžek bombovými útoky je jen genitální píár a test, kolik se dá na takové nebetyčné pičovině vyrýžovat na internetách. Velký Satan se totiž nemohl celosvětově lépe zdiskreditovat a ukázat svou degeneraci než tímto oduševnělým způsobem. Já být severokorejským diktátorem, promítám tento skvost ostopéro ve všech lidově demokratických kinech a každoročně to vrazím na Vánoce do televize místo Mrazíka. Lid by to zajisté jednotně semklo v názoru, že takoví kokoti prostě opravdu nezaslouží nic jiného, než jaderně vybombardovat. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kromě fekálního humoru, který, nevím proč, mě pořád rozesmává, se dají najít i nějaké ty skryté vtipy, nebo, kritik promine, ne-tak-přímočaré jednoduché gagy. Tím myslím například parafrázování Pána prstenu, nebo drobné detaily (televize západu a KLDR apod.). Diktátorovi tu dávají neskutečně na prdel. Je to zesměšnění nejhrubšího zrna a divák může být rád, že to nešlo ještě dál, jelikož by mohlo. Takhle to nejspíš ale stačilo. Nám to tak prudérní už asi nepřijde, ale dovedu si představit, že kdejaký Severokorejec z toho musí být dost v šoku. Příběhově je to solidní, žádnou botu nehledejte. Dává to smysl i kdyby se nemělo jednat o komedii. Nedovedu si teď představit, jak se ke Kim Šu-Linovi jinak přiblížit, když ne přes televizní rozhovor. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si lepší reklamu snad ani nemohl přát. Nejprve dojde ke kyber válce mezi Severní Koreou a studiem Sony (pravda Seveřáci vše popřeli i když CIA má jasné důkazy), pak Korejcům někdo napadne lidové servery a nakonec severokorejské sdělovací prostředky nazvou rasisticky prezidenta USA Obamu opicí..Jako vrchol všeho měl film zůstat uzamčen jako trezorový.! Ne, čtenáři mého komentáře - to není vyspoilerovaný obsah filmu, to se skutečně stalo:-). Byl jsem tedy zvědavý, kvůli čemu čelil málem svět třetí světové válce a jaderné zimě. Námět sám je celkem inteligentní a vtipný. Ve filmu velmi dobře funguje celá řada lokálních scének, kterém jsou vtipné a u kterých jsem se dobře bavil. Bohužel Amíci poslední dobou v komediích jako pojivo používají rádi hovna (Shit), souložení (Fuck) a penisy (Dick). Když tedy dojde k potřebě nějak děj propojit, začnou hrdinové kecat a mluvit sprostě. A to film strašně shazuje. Pravda nevím co tvůrce vedlo k tomu tak moc šít do Kima, kterého se tímto nezastávám. Ale šijí do něj dost. Na stranu druhou už jsme tu měli hodně filmových Hitlerů, Stalinů, Saddámů a jiných diktátorů a to dokonce ještě za jejich životů, takže nevím co komu na tom vadí. Snad kromě toho obtloustlého vylepaného vůdce tam na severu Koreje. Takže celkem je to takový průměr, který měl světlejší chvilky. A ještě jedna věc, Stalin opravdu nemohl Kim Ir Senovi věnovat tank T80. Zkrátka proto, že v době Stalinova života tento tank ještě neexistoval. Dávám tedy tři ukousnuté prsty. * * * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

James Franco with Seth Rogen are my Frodo & Sam now, bitches! Třetí letošní krutopřísně naspeedovaná live-action komedie, záchvaty smíchu pravidelně po celou dobu (teda kromě té ukecanější části před finále). Sylvester Stalin FTW. O 5 min. později: A vůbec, srát na to, zvedám na pět! Poslední dobou sem hvězdičková maxima hážu častejš než zamindrákovanej teenager zaláskovanej do Twilightu, ale já za to asi tak můžu, že se dívám jenom na samý parádní filmy, žejo?!? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • V první scéně filmu zpívá holčička před památníkem Korejské strany práce v Pchjongjangu. V pozadí je vidět známý hotel Ryugyong, který ale ve skutečnosti stojí na opačné straně, než jakou zabírá kamera. (tompaulman)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 44 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby dosáhly 6,1 milionu amerických dolarů, celosvětové 11,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama