Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (914)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podle mě fajn komedie, negativní ohlasy snad ještě chápu, prostě to nesedne každýmu, ale některý ty naprosto odsuzující komenty jsou dost mimo. Trochu nadhledu lidi, ne? Originální komedie na ožehavé téma, která prostě není pro každýho. Ale prskat tady, že Amíci tímto ukázali, co jsou za hrozný národ, je hovadina. Silnější momenty (nejlepší je asi půlhodinka po příjezdu do Koreje) střídají slabší chvilky (závěr je až moc ujetě akční), v celkovým pohledu to ale ode mě čtyři hvězdy dostane. 75% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 jsem nemohl začít lépe. Duo Rogen/Goldberg znovu vymyslelo naprostou šílenost, u které jsem se celou dobu válel smíchy. Pokud to ještě nasere žlutý komanče v čele s vyžraným teletem, co se nechává stříhat podle hrnce, tak bude mít film i přidanou hodnotu a navíc by to ještě mohlo vést k tomu, že si ty neschopný neandrtálci hodí atomovku přímo do centra Pchjongjangu a konečně bude klid. Přehrávající Franco je boží, Eminem ukazuje obří nadhled, Katy Perry se nedobrovolně stává nepřítelem KLDR a sázka na Lizzy Caplan v roli sexy agentky CIA byla trefou do černého. Rozhodně nic pro erudované politology, přestaňte mlít hovna a začněte už kurva makat, vy hovada! ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Strašná píčovina, ať hledám jakékoliv slovo, jiné se prostě nenabízí. Ale rozhodně i sympatický film, ač od něj nemá smysl očekávat nic jiného než popkulturní a komediální smršť přesně ve stylu This Is The End. Šlo to líp, ve všech ohledech je to nevyužité na maximum, ale i ta mediální masáž dodává filmu určitou energii, které se nemám potřebu bránit. Škoda že nejlepší si odbudeme hned na začátek s Eminemem. 3 a 1/2 ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jak vlastně hodnotit komerční (ne)úspěch filmu, jehož uvedení předcházel takový mediální poprask? Pokud bychom se podívali čistě na porovnání - rozpočet cca 44 milionů dolarů vs. kinotržby cca 11,5 milionu, tak to vypadá jako soliní prú*er a to údajně společnost Sony Pictures na propagaci filmu utratila kolem 30 milionů dolarů. Je tu ale jedno velké jenže - kanálů pro uvedení bylo víc a především na internetu se stal film "nedostupným" zbožím. Když se podíváme blíže na hodnocení filmu na IMDb.com (k 13. 6. 2015 vážený průměr 6,7 bodů z 10), tak je celkem zřetelně vidět, komu je film primárně určen a proč použilo studio distribuční platformy, jaké použilo. Z bezmála 207 tisíc hodnocení je 147 tisíc od mužů, přičemž skupina ve věku do 18 let film hodnotí v průměru 7,8 bodů, mezi 18 a 29 lety pak 6,9. Čím vyšší věk, tím hodnocení prudce klesá, až k 5,3 bodů u žen nad 45 let. Zjednodušeně řečeno, čím mladší člověk, tím lepší hodnocení a tím spíše je potřeba hledat (internetové) alternativy ke klasické kinodistribuci. A zvlášť u takového filmu, jehož specifický humor nesedne zdaleka každému a kde je transtextuální motivace důležitější než život. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// So absurd, so gay, so awesome! Těžko říct čím, ale ten film se tak nějak trefil do té hranice, kdy je to celé ještě skvěle vtipné a přestřelené ale musím říct, že to bylo těsně. Stačilo takhle málo a film bych prozíval a následně zhejtoval, naštěstí to Rogen s Francem vychytaly (luck or not) a já mám radost. Takové malé, Vánoční překvapení. Haters gonna hate. 4* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Severoamerické tržby dosáhly 6,1 milionu amerických dolarů, celosvětové 11,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama