Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Colin Firth a "jeho" další romantická komedie. V roli portrétisty se zlomeným srdcem odjíždí z Anglie do Ameriky, do městečka Hope, kde hledá naději. A nachází Mandy (Hether Graham), která mu hned padne do oka. A do postele :) Jenže je tu ještě "bývalá" snoubenka (Minnie Driver), šílený starosta (Oliver Platt) a spousta místních obyvatel. Takže o několik zajímavých momentů je postaráno. Colin víceméně táhne celý film, jeho "chladný angličan" je opravdu kouzelný. Heather Graham je nádherná, moc. Pokud máte rádi romantické komedie, vezměte přítelkyni a jukněte na to. Nezklamete ji. (Jen bacha, ať ji pak nemusíte nést přes celé město v náručí :) ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se na to chtěl podívat jen kvůli Heather Graham. Teď musím uznat, že to zase není taková blbost jak jsem si původně myslel. Sice na to, že je to romantická komedie tady té romantiky moc není, ale párkrát jsem se zasmál. A víc od podobných filmů asi nelze očekávat. Navíc Heather to fakt sluší... ()

Reklama

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Stokrát obehrané scény okopírované z jiných, mnohem lepších romantických komedií. Colin Firth je prostě typ herce pro tyhle slaďáky. V tomhle ho ale zradil jak režisér, tak i scénárista. Plytké, čišící umělostí a nevěrohodností (a to včetně jindy tak věrohodné Minnie Driver). Začátek naprosto katastrofální, tomu by snad neuvěřilo ani pětileté děcko. 2/10. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po dvou dnech jsem si nemohla vzpomenout, jak se tento film jmenuje, ani o čem vlastně byl. A tak - ačkoliv jsem během sledování uvažovala i o třech hvězdičkách - fakt, že mi stačí 48 hodin na to, aby se má znalost tohoto filmu zredukovala na: "Je to nějaký romantický příběh s Colinem Firthem," nakonec zapříčinil i podprůměrné hodnocení. Ale dívat se na to dá a úplně blbé to taky není. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ach ty romantické komedie jako přes kopírák.. Snad to bylo tím módem ztřeštěnosti a pubertálním chováním dospělých, ale dilema plačtivého Colina, jestli bezprostřední neukojená alkoholička, nebo dosluhující velšská stíhačka s doutnajícím motorem šlo celou dobu mimo mě. Všimli jste si, že se Heather Graham snad v každém svém filmu vysvleče, ale udělá to tak, že není nic vidět? Přirovnal bych to k sledování čísla ve striptýzovém klubu při výpadku proudu či házení bankovek z hry Dostihy a sázky do klobouku žebrajícího slepce.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama