Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Fanak 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jak může být celá zapletka filmu postavena na tom, že se hrdina nemůže rozhodnout mezi H. Graham a M. Driver. Muž alespoň průměrného vkusu by měl za 10 vteřin jasno:-). Ale Collin Firth stále váhá, přestože scénárista obdařil obě ženské postavy charakterem vzbuzujcícím zcela jednoznačné sympatie/antipatie. Raději si však měl dát práci s alespoň průměrnou zápletkou. Patrně měl ale na scénář pouhý jeden pracovní den. A asi ještě chvátal na odborářskou schůzi. ()

Gromit 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě uznávám, že tato romantická komedie není ničím vyjímečným. Na druhou stranu ale musím říct, že jsem se u ní dobře pobavil a příjemně odreagoval. A zásluhu na tom mají především herci, zejména pak Colin Firth a Heather Grahamová. Jen by mě zajímalo, odkud se vzal ten podivný český název... ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi nudné a natahované až trapné, připomíná to spíš středoškolskou (ovšem nevtipnou) komedii se skoro čtyřicátníky v hlavních rolích- chvílemi to vypadá ,že se snad rodí zajímavá zápletka,ale nakonec to skončí přesně tak, jak bylo od začátku jasné- hvězdička za aspoň občas vtipného Colina Firtha...20% ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se na to chtěl podívat jen kvůli Heather Graham. Teď musím uznat, že to zase není taková blbost jak jsem si původně myslel. Sice na to, že je to romantická komedie tady té romantiky moc není, ale párkrát jsem se zasmál. A víc od podobných filmů asi nelze očekávat. Navíc Heather to fakt sluší... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Colin Firth si s těmi romantickými komediemi nedá pokoj. Pořád si chce šáhnout na švába a ty ženský ho ne a ne k sobě pustit. Pak se naskytne možnost a on má na krku hned dvě a neví co s tím. Spokojenej chlapskej obličej na plakátu je jenom klasická chlapská zástěrka, že všecko je v pohodě. V tomto filmu je ale opak pravdou. Dramatickej obličej pana Fishera ve filmu je toho jasným důkazem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama