Reklama

Reklama

Justin Bieber's Believe

  • USA Justin Bieber's Believe (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Teenageři ho milují. Dospělí ho nesnášejí. Kontroverzní zpěvák, skladatel a jedna z největších popových hvězd současnosti, Justin Bieber, rozhodně umí vzbuzovat silné emoce. Jeho talent a obrovská vášeň pro hudbu jsou však nezpochybnitelné. V září 2012 vyrazil Justin Bieber na roční světové turné Believe, které zahrnovalo 162 koncertních vystoupení v  Severní i Jižní Americe, Evropě, Asii, Africe a Aus-trálii. Většina koncertů v Americe byla beznadějně vyprodána běham 1 hodiny, vstupenky na jeho show v Madison Square Garden zmizely za 22 vteřin. Jako doprovod na část turné Bieber přizval režiséra Jona Chu, který svou lásku k hudbě a tanci ukázal již svými filmy Let's dance 2 a Let's dance 3D. Z této spolu-práce vzniknul jedinečný film, který nám přináší intimní pohled nejen na Bieberovo koncertní turné. Uvidíme vizuálně úchvatný záznam Justinových největších hitů a zároveň nahlédneme do zákulisí příprav a vzniku celé show. Justin Bieber's Believe nabízí výjimečný pohled na zpěvákův život mimo pódium. Film sleduje Justinovu cíle-vědomou cestu od neznámého chlapce, který snil o hudební kariéře, až po zrození jednoho z největších fenoménů dneška. (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (61)

Fisek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ponětí, co se ve mě zlomilo nebo co se mi to vlastně stalo, že jsem si tenhle film pustil. Začal jsem toho litovat už od prvních minut. Ale jestli mám film spravedlivě ohodnotit, musel jsem ho zhlédnout celý. A povím vám, že jsem teda trpěl. To si režisér vážně myslel, že lidi dojme záběry brečících teenek? Ehm... Raději měli věnovat větší pozornost backup tanečnicím. Ty byly k nakousnutí. To je v podstatě jediná pozitivní věc, kterou jsem si z filmu odnesl. A jediný rozdíl od jeho posledního dokumentu je, že z Justina už je tvrďák, bacha na něj, nechal si narůst knírek. Pfff... Katy Perry je lepší. ()

amna 

všechny recenze uživatele

v hodnocení vidím samé lehce očekávatelné odpady. a nezasloužené. nejsem fanyna ani hater, ale i dokument mě nenudil a našla jsem si v něm vlastní věci k přemýšlení. a ve spojení s bieberfanynama v kinosále to byl celkem zajímavý zážitek. pro mě to nebyla ztráta času. více na blogu ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak kde je sakra hodnocení a komentář od kůůůl Majka?! Živě si přitom představuji jeho vlog jak z nadšeným výrazem a čerstvě pocákanýma trenclema oznamuje a teď si dáme... Džastina Bíííííííbra. A ani při tom nepostřehne, že mu někdo šlápnul na koule. No nic počkám si na videorecenzi od Holčičky a ořezanýho pruta (co si ještě nevrznul) a uvidím. Na závěr musím dodat, že se v žádném případě nestáduji z hatery a nikomu nebudu kecat do toho jak to má ohodnotit. Já pouze vše hodnotím, tak jak si to zaslouží.0% ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Protože tady každý první kokot dokument hodnotí, aniž by ho viděl a ještě se k tomu hrdinně hlásí, proběhla tu nedávno razie z vyšších míst a téměř všechny komentáře byly smazány. Překvapen důležitostí té mladé kurvičky jsem se odhodlal k nepochopitelnému. Dobrovolně jsem se obětoval pro databázi, totálně zavraždil celou sobotu a ztratil poslední zbytky soudnosti. Šel jsem na to do kina. Dnes jsem pokořil nejnebezpečnější zkoušku svého života a detailní popis mého psychopatického dobrodružství včetně fotodokumentace najdete v mém deníčku. Amen. ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Takový kakanec o hovně ( hovnem myslím Bíbra bez bíbra ) Pokud mládež vzhlíží k debilovi co má plný pytel drog, chová se jak vypatlanec a bez playbacku nezazpívá ani jeden tón, řekl bych že je něco špatně. Naštěstí moje dcera pochytila jiný styl hudby a vzhlíží k někomu kdo má alespoň talent a charisma. Zabít a zahrabat takového kreténa jako je tohle hovno. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

  • Film je venovaný pamiatke zosnulej fanúšičky iba ročnej Avalanne Routh, ktorá zomrela na zriedkavú rakovinu mozgu. Pár mesiacov predtým sa jej splnil sen, stretla sa so svojim obľúbeným spevákom a idolom Justinom Bieberom. (ČSFD)

Reklama

Reklama