Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (219)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento Pan bol viac akčný ako kúzelný, ale mne sa to páčilo. Pri tých zborových spevoch a pri lietaní Petra, a la Superman, som síce zatvárala oči, ale napríklad taký začiatok bol úžasný a aj všetky postavy mi boli sympatické (dokonca aj slečna Rooney). Ja som si film užila, mala som naň náladu, a to fantasy nie je mojou doménou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vizuální pastva pro oči a výborný Jackman jsou to co si určitě budu z Pana pamatovat.Jinak jsem ale měl celkem velký problém hlavním hrdinům věřit jakékoliv emoce a po celou dobu se mi nepodařilo,aby mě film opravdu vtáhnul.Měl jsem sice podobný problém třeba i Wrightovi Hanny ale tohle je přeci jen žánrově trošku někde jinde...celkově tedy někde na půl cesty...60% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pohádka z Karibiku znásilňující dětskou fantazii filmovou atrakcí. Země Nezemě podána jako velkohubá podívaná vyvolávající nevěřícná och a ach, nicméně zcela bez opodstatnění a jen pro ten efekt. Duhové barvičky, slzičky dojetí a písnička alá We are champions uměle navozující atmosféru fantastického dobrodružství dyslektického chlapečka z plakátu. Jen celovečerní formát jej diskvalifikuje z distribuce do 5D kina, tedy po bok oněch prázdných a zběsilých videoklipů sloužících pouze k ochromení smyslů. Divák by se totiž během té stopáže pozvracel, takhle zůstává jen u pouhého nutkání. Hvězdu za strach z výšek. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která se nestane stálicí, ale duši v sobě má tak upřímnou, že mi stačil jediný pohled do Petrových očí, abych věděl, že jsem v Zemi nezemi opět oním stejně ztraceným chlapcem jako před lety. Největším překvapením je absence přímého navázání na klasický příběh a motivace postav jsou oproti němu v rámci rodinnějšího přístupu méně vyhrocené, ale přetavení do téměř klasicky střižené dobrodružné podívané charakterům J. M. Barrieho v žádném případě neškodí. Nejzásadovější milovníci předlohy asi u zpívajícího Hugha Jackmana narazí, ale já neměl šanci mu odolat. Pořád totiž věřím na víly a na neopakovatelná kouzla, která jejich prach přináší. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Priznám sa k tomu filmu ma viedlo obsadenie H. Jackmana a nebolo to práve najhoršie. Čo sa týka príbehu a celého fantazy obsadenia nie je to nič extra, ale čo extra bolo a to teba, že sakra bolo, bola hudba v tomto filme. Scéna, keď piráti priviezli Petra do skalnatého kontinentu a tam všetci spievali, bola perfektná (Pan Original Soundtrack 05 Smells Like Teen Spirit) . Aj ďaľšie hudobné aktivity Johna Powella vyzneli dobre, taže preto som sa priklonil k 60%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)
  • Snímek vychází z veleúspěšné knižní novely "Peter Pan" skotského spisovatele a dramatika Sira Jamese M. Barrieho (1860 - 1937). (Conspi)
  • V roce 2013 se scénář k tomuto filmu od Jasona Fuchse dostal na seznam filmů, které s největší pravděpodobností nikdo nenatočí.
    (hansel97)

Reklama

Reklama