Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (219)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já jsem předlohu nečetla a tak nemohu hodnotit, jak moc se od sebe tato dvě díla liší. Dobré to bylo! Líbil se mi jak svět fantazie, tak i dobře odvedená práce všech zúčastněných. Normálně jsem celou dobu přemýšlela, odkud já toho Černovouse vlastně znám! Ten obličej mi je tak povědomý! Ty oči tak známé! Wolverin zde byl prostě úžasně k nepoznání, ale fajný. Typický Brit Adeel si zde zahrál roztomilou roli dobráckého, avšak lehce ovládnutelného troubu. Nicméně mám pocit, že už jsem ho v podobné roli někde viděla, jen si vzpomenout kde. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento Pan bol viac akčný ako kúzelný, ale mne sa to páčilo. Pri tých zborových spevoch a pri lietaní Petra, a la Superman, som síce zatvárala oči, ale napríklad taký začiatok bol úžasný a aj všetky postavy mi boli sympatické (dokonca aj slečna Rooney). Ja som si film užila, mala som naň náladu, a to fantasy nie je mojou doménou. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Je paradox, že dávám 4* filmu, u kterého kdybych měla do puntíku vypsat pozitiva a negativa, tak v kolonce negativa bude patrně mnohem více zápisů. Ať už by to byly nevýrazné postavy, místy nenavazující scény (vážně mi občas přišlo, že mezi jednotlivými scénami jedna či dvě další scény chybí), nebo místy až příliš viditelné CGI (ti létající ptáci...). Tohle vše však převyšuje jedno ale, já si film užila. Zkrátka od něho nesmíte čekat něco víc, než jen dětský film v dětském pojetí. Celkovou atmosférou, humorem a vyzněním mi to připomnělo staré pohádkové příběhy, které jsem sledovala jako malá v sobotu v TV. Mrzí mě tak vlastně jen jedna věc, že se vůbec nepovedlo budování vztahů mezi postavami, závěrečných patnáct minut by tak mohlo být mnohem silnějších, takhle jsou to slabší 4*. Pan rozhodně není filmem, který by si zasloužil, aby se o něm říkalo, jak je tragický, možná Vás úplně neohromí, ale jako film na sobotní deštivé odpoledne může být ideální. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nehanbím sa. Pocítil som pri projekcii toho sentimentálneho malého chlapca spred 25 rokov. A to je dosť nato, trochu tento film vyzdvihnúť. Spektakulárne non-stop dobrodružstvo, kde síce nieje všetko dokonalé ( či po formálnej alebo obsahovej stránke ), ale všetko spĺňa účel do bodky. Občas nerozumiem diváckej obci, keď sa ten či ten ( nadpriemerne podarený snímok ) stane kolosálnym prepadákom. Konkurencia, či demencia? ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Parádní podívaná. Já jsem vlastně nikdy Petra Pana neviděl ani nečetl, takže tohle bylo mé první setkání s ním. A opravdu se mi to líbilo, tvůrci to natočili moderně, tak aby se to líbilo jak dětem, tak i dospělým. Moderní byl i soundtrack filmu, který se krásně poslouchal. Nejvíce se mi líbila postava Jamese Hooka, kterou ztvárnil Garrett Hedlund. Hrozně mi připomínal Jensena Acklesa ze Supernaturalu. Jinak Hugh Jackman byl teda pořádně zamaskovaný jako Černovous, protože jsem ho v té roli vůbec nepoznal. Abych to shrnul, Pan je skvělá fantasy podívaná a nevěřte zdějšímu nízkému hodnocení, film se opravdu povedl. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Obsazení Rooney Mary do role Tiger Lilly se setkalo s velkou vlnou kritiky. Dokonce vznikla petice, která chtěla zastavit obsazovaní lidí bílé pleti do rolí původně psanýchpro lidi pleti barevné. (hansel97)
  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)

Reklama

Reklama