Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na film jsem koukal proto, že fantasy mám obecně rád. Netušil jsem ale, že mnou jinak ne úplně oblíbený svět Země Nezemě mě ovlivní natolik, že mi zprotiví celý film. Herci nejsou to, kvůli čemu byste na tento film měli koukat. Není to ani svět, který je zplácaninou všeho možného včetně karibských pirátů. Na druhou stranu ale oceňuji, že někdo měl chuť natočit pořádné fantasy, protože to všechno vypadá hrozně hezky, draze a evidentně i kvalitně. Škoda ale, že se tu tvůrci museli držet světa Petra Pana, který je ve světě evidentně oblíbenější, jak u nás. Zariskovat a přijít s něčím novým a neotřelým by tvůrci podle mě také zvládli za podobné peníze. Tady je ale vidět, že ani zajetá značka nespasí studia. A to i přesto, že se natočí jinak docela hezky. Pokud podle Vás neexistuje žádný důvod, proč byste měli tento film vidět, tak vězte, že cover na Smells Like Teen Spirit Vás rozseká. Chvíli jsem přemýšlel, odkud tu melodii písničky, kterou tam zpívají děti, znám, až mi po chvíli došlo, že to je Nirvana. A s tím se v pohádce každý den opravdu nesetkáte. Zajímalo by mě, co by na to řekl Kurt Cobain. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Parádní podívaná. Já jsem vlastně nikdy Petra Pana neviděl ani nečetl, takže tohle bylo mé první setkání s ním. A opravdu se mi to líbilo, tvůrci to natočili moderně, tak aby se to líbilo jak dětem, tak i dospělým. Moderní byl i soundtrack filmu, který se krásně poslouchal. Nejvíce se mi líbila postava Jamese Hooka, kterou ztvárnil Garrett Hedlund. Hrozně mi připomínal Jensena Acklesa ze Supernaturalu. Jinak Hugh Jackman byl teda pořádně zamaskovaný jako Černovous, protože jsem ho v té roli vůbec nepoznal. Abych to shrnul, Pan je skvělá fantasy podívaná a nevěřte zdějšímu nízkému hodnocení, film se opravdu povedl. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Smíchejte davové scény z "Mad Maxe", scenérie z "Avatara", létací scény z "Man of Steel" a vznikne Vám snímek Pan. Snímek, který si bere všude možně, nicméně ve finále mu to moc nevychází. Film je totiž ve své podstatě jen opulentními omalovánkami, které kromě nánosu CGI a barev neoplývají ničím zvláštním. Film se snad jedině může chlubit nejtrapnější rolí Hugha Jackmana (Ano, role ve filmu "Chappie" je tímto zcela překonána.), několika povedenými akčními scénami, a také faktem, že i v "Zemi Nezemi" mají ve velké oblibě skupinu Nirvana, konkrétně jejich nejznámější počin Smells Like Teen Spirit. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Peter Pan je moja srdcovka takže tu nemôžem hodnotiť inak. Technická stránka filmu je absolútne bezchybná. Skvelá výprava, triky, obsadenie (najmä Miller, Mara a Jackman boli super) hudba, kamera a dokonca aj to 3D je dokonalé. V danom žánri nemám výhrad. Kúzelné chlapčenské dobrodružstvo s vydareným slovenským dabingom. Už aby bol bluray. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý film, který by měl co nabídnout, kdyby scénář byl přeci jen o něco zajímavější. Charaktery propracovanější a atmosféra napínavější. Joe Wright tak natočil v celku technicky kvalitní dílo s několika záběry a scénami, které si člověk zapamatuje, ale celel nepůsobí moc kvalitativním dojmem. Země - Nezemě je dost zajímavá na vlastní sérii filmů. Bohužel mám ale pocit, že Pan své pokračování mít nebude. 65% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)
  • V roce 2013 se scénář k tomuto filmu od Jasona Fuchse dostal na seznam filmů, které s největší pravděpodobností nikdo nenatočí.
    (hansel97)
  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)

Reklama

Reklama