Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti druhé řadě to šlo kvalitně trochu dolů. Nejvíce mě asi zamrzelo, že hlavní nápadník byla nápadnice. To možná trochu srazilo dolů tu zajímavost. Protože pořád se lépe manipuluje s tlupou holek než s tlupou chlapů, kteří ani většinou produkční poslouchat nebudou. Chápu, že tvůrci chtěli přinést do seriálu něco jiného a ne stále se opakujícího, ale mohlo to prostě dopadnou lépe. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač mě to mrzí, třetí ráda UnReal je zatím nejslabší. Quinn je pořád taková, jaká má bejt. Jay dostal zajímavou zápletku, která asi ale vyšumí do prázdna. Skoro se neřešily ratingy, najednou vůbec nevadilo, že v záběrech běží hudba. Že je nápadník tentokrát žena moc pocítit nebylo, čekal jsem mnohem víc. Zejména na konci byla některá rozhodnutí hrozně instantní. "Máš nějaké přátele?" stačilo, aby Rachel začala řešit svoji samotu. Produkce Jeremyho na konci byla neskutečně hloupá a odmítám uvěřit, že by něco takového v reálu fungovalo - což mě u tohohle seriálu doteď nenapadlo. To vypovídá docela dost. Cesta k hlavní myšlence finále - Rachel nikoho nemá - byla strašně zkratkovitá. Jo, a způsob, jakým se seriál zbavil dosavadní psycholožky :)) jedna zmínka. Luxus. Pořád to ale mělo svoje momenty, takže to na ty čtyři hvězdy je.. Promo na čtvrtou řadu vypadalo slušně, tak uvidíme. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé napsané nové postavy, na nichž zamrzí jejich limitovanost pouze pro jednu sérii. (Hlavně Caitlin Fitzgerald). Jinak kvalitativní propad v příběhu, který už nezvládá nějak překvapovat zradami a intriky a jen tak se v sobě motá. (nejlepší epizoda - Gestalt) ()

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda byla natočena ještě před obnovením seriálu na 4. sérii, což vysvětluje ukončení některých dějových linek a happy endy pro mnohé z postav. (hansel97)

Reklama

Reklama