Reklama

Reklama

The Ultimate Fighter: Team Rousey vs. Team Tate Finale

(pořad)
  • USA The Ultimate Fighter 18 Finale (neoficiální název)
Sportovní
USA, 2013

Účinkují:

Ronda Rousey, Mauro Ranallo

Obsahy(1)

Historicky 18. série The Ultimate Fighter byla zároveň premiérou, poprvé se totiž do bojů o smlouvy v UFC zapojily i ženy. Každý tým byl tvořen napůl muži, napůl ženami a rolí trenérů se taktéž poprvé v historii zhostily ženské zápasnice: akutální šampionka UFC Ronda Rousey a její rivalka Miesha Tate (která nahradila zraněnou Cat Zingano). Na hlavní kartě finále celé série lze sledovat celkem 5 zápasů, mužský a ženský, ve kterých se rozhodne o nových dvou Ultimate Fighterech, potom další dva ženské zápasy, kde se představí účastnice soutěže a vrcholem celé akce bude duel mezi Grayem Maynardem a Natem Diazem, kteří se už v minulosti střetli celkem dvakrát. Zatímco první zápas vyhrál Diaz na škrcení, druhý si připsal Maynard na těsné bodové rozhodnutí, a proto nad jejich třetím střetnutím v oktagonu visí veliký otazník. The Ultimate Fighter 18 Finale nám tak rozhodně má co nabídnout! (Rohata krysa)

(více)

Recenze (2)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Modafferi vs. Pennington 3,5* Pěknej ženskej zápas. Konec hodně povedenej. Škoda, že jí to nevyšlo.............Duke vs. Morgan 3,5* Taky pěknej ženskej zápas, konec podobnej jako předchozí zápas............. Holdsworth vs. Grant 4* povedenej zápas ukončenej parádní subbmisí ............... Pena vs. Rakoczy 4* Pěknej ženskej zápas ukončenej TKO...............Maynard (5) vs. Nate Diaz (8) 4,5 Pěknej rychlej zápas ukončenej TKO.................... Celkově dobrej event, ve kterém se ale nic extra neudálo. Za mě 70% :) ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Nate Diaz ukázal že nemusíte vypadat jako reklama na testosteron aby jste mohli někomu urazit palici. K TUF: Ronda ukázala že je ultimátní pitcha. ()

Reklama

Reklama