Reklama

Reklama

The Ultimate Fighter: Team Rousey vs. Team Tate Finale

(pořad)
  • USA The Ultimate Fighter 18 Finale (neoficiální název)
Sportovní
USA, 2013

Účinkují:

Ronda Rousey, Mauro Ranallo

Obsahy(1)

Historicky 18. série The Ultimate Fighter byla zároveň premiérou, poprvé se totiž do bojů o smlouvy v UFC zapojily i ženy. Každý tým byl tvořen napůl muži, napůl ženami a rolí trenérů se taktéž poprvé v historii zhostily ženské zápasnice: akutální šampionka UFC Ronda Rousey a její rivalka Miesha Tate (která nahradila zraněnou Cat Zingano). Na hlavní kartě finále celé série lze sledovat celkem 5 zápasů, mužský a ženský, ve kterých se rozhodne o nových dvou Ultimate Fighterech, potom další dva ženské zápasy, kde se představí účastnice soutěže a vrcholem celé akce bude duel mezi Grayem Maynardem a Natem Diazem, kteří se už v minulosti střetli celkem dvakrát. Zatímco první zápas vyhrál Diaz na škrcení, druhý si připsal Maynard na těsné bodové rozhodnutí, a proto nad jejich třetím střetnutím v oktagonu visí veliký otazník. The Ultimate Fighter 18 Finale nám tak rozhodně má co nabídnout! (Rohata krysa)

(více)

Recenze (2)

The Viper 

všechny recenze uživatele

Nate Diaz ukázal že nemusíte vypadat jako reklama na testosteron aby jste mohli někomu urazit palici. K TUF: Ronda ukázala že je ultimátní pitcha. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Modafferi vs. Pennington 3,5* Pěknej ženskej zápas. Konec hodně povedenej. Škoda, že jí to nevyšlo.............Duke vs. Morgan 3,5* Taky pěknej ženskej zápas, konec podobnej jako předchozí zápas............. Holdsworth vs. Grant 4* povedenej zápas ukončenej parádní subbmisí ............... Pena vs. Rakoczy 4* Pěknej ženskej zápas ukončenej TKO...............Maynard (5) vs. Nate Diaz (8) 4,5 Pěknej rychlej zápas ukončenej TKO.................... Celkově dobrej event, ve kterém se ale nic extra neudálo. Za mě 70% :) ()

Reklama

Reklama