Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krish a Ananya se potkali na studiích. Počáteční přátelství přerostlo v lásku. Na promoci chtějí seznámit své rodiny. Tuší, že to bude obtížné kvůli jazykovým i kulturním odlišnostem, protože Krish pochází z paňdžábské rodiny, zatímco Ananyina rodina žije v Čennaji v Tamilnádu. Ale přes jejich snahu jsou obě rodiny proti jejich vztahu. (andiek05)

(více)

Recenze (7)

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Hlavní motiv filmu, je určitě zajímavý, herci mi do svých rolí taky sedli, je to i takové milé a pěkně se na to kouká, ale přijde mi to strááášně zdlouhavé. Má to celkem dost hluchých míst a některé scény, se mi zdáli dvakrát delší než by měli být a spousta věcí zbytečných. Cca první půlka byla zábavná, ale celá druhá polovina mi již přišla opravdu navíc a jen jsem čekala na to až to skončí a bylo mi i skoro jedno jak. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film někdy trochu nevážnou formou vypráví o vážných věcech. Mladému páru nechtějí dovolit příbuzní sňatek, protože každý z nich je jiného původu. Zní to jako prkotina, kterou by se zamilovaná dvojice nemusela nechat rozhodit a prostě spolu bez požehnání rodiny žít, jenomže snímek docela dobře vykresluje, proč je soulad rodin důležitý, a jak může ovlivnit i relativně pevný vztah. V tomhle ohledu je obecně platný pro celý svět, nikoliv jenom pro Indii a její specifika. ___ Alia Bahtt hraje rozpustilou dívku a umí se přepnout i do smutné nebo naštvané polohy. Arjun Kapoor je o poznání horší, vsází jen na smutné pohledy plyšového medvídka. ___ Snímek o předsudcích si utahuje z kulturních stereotypů národnostních povah, pro mě je ale varováním: Pandžábce nikdy nebrat. Za první, jsou hrozně na peníze. A za druhý, mají příšerný tchýně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Alia Bhatt je nádherná. Vždy keď sa objaví na scéne tak mám ústa ako kapor a riadne slintám. 2 states je pritom veľmi milý filmík. Taký ten tradičný romantický - s tým, že je otvorenejší ako väčšina indickej produkcie. Otverene sa tu bozkáva a je tu veľa otvorených sexuálnych náznakov. Decentných, ale sú tam. Páčilo sa mi to. Scenáristicky veľmi pekne urobené a režíjne rovnako. Páči sa mi ako to ide proti tradičnému prúdu a je to skôr taký malý veľký filmík. Tento nový trend a tieto nové hviezdy mi začínajú ako divákovi prinášať niečo nové. Je tam určitý punc skutočnosti a nie je to také bláznivé a infantilné. A preto pre mňa ako európana aj o trocha bližšie. Na tradičný Bollywood ale stále nedám dopustiť. Nebyť ten hlúpej línie z psychiatrom( aspoň dúfam, že to bol psychiater), bolo by to za plný počet. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to drama, ale má to dost komických prvků, nemluvě o tom, že jsou zde parádní muzikálová čísla, a to je jich poskrovnu. Je to ale také skvělá sonda do společenských rozdílů a do toho, jak jsou nesmyslné. Herci jsou ve svých rolích skvělí, a tak vás závěr prostě musí dojmout, ať chcete, nebo nechcete. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne vyjadrená náboženská, kultúrna a národnostná diverzita Indie. A naozaj je to tak - India má mnoho tvárí a každý kraj má svoje vlastnú identitu. V tomto prípade to bolo dokonalo vyjadrené medzi severom a juhom (Pandžábi vs. Tamilovia). Príbeh bol síce trochu predvídateľný, ale vďaka mnohým zlomom v deji si zápletka držala stabilnú kvalitu v podstate počas celých 2 a pol hodiny trvania filmu. Len škoda, že Arjun Kapoor nemá takmer žiadnu charizmu, ktorá by k jeho postave oddaného Kriša tak žiadane prislúchala. Aspoň že Alia Bhatt bola tou sympatickejšou súčasťou tohto páriku, ktorý sa silou mocou snažil získať požehnanie svojich rodičov - čo v podstate zabralo takmer celý film :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Pekný romantický film s vtipnými zápletkami a dobrým obsadením, hlavný hrdinovia si sadli a tak má film skvelú atmosféru. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Nevím ... dobré téma ukazující rozdílnosti mezi různými státy Indie - jazyk, zvyky, kultura. Zároveň i z hlediska všeobecně kulturní odlišnosti v rodinných vztazích a svatebních přípravách. Ale film na mě působil spíše ... Nejsem schopna říci, zda tím rušivým elementem byli hlavní herci nebo odskoky k psycholožce nebo ... na 100 % nevím :-D :-D Jinak film byl pěkný a dojemný. Závěr i pobavil, takže pro mě slabší **** ()

Reklama

Reklama