Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se padesáté výročí Doktora Who a pro Sylvestera McCoye, Colina Bakera a Petera Davisona vyvstává jedna podstatná otázka – budou v něm hrát? Zpočátku si myslí, že je to samozřejmostí. Přeci jen jsou bývalými Doktory Who, a tak není snad žádný pochyb, že se v něm objeví. Když se jim ale nikdo neozývá, začnou mít pochybnosti. Ty pak přerostou ve strach, který je donutí zavolat do BBC a nabídnout se s tím, že by si byli ochotní si zahrát ve speciálu k padesátému výročí. Ačkoliv tak otravují info-linku nepřetržitě déle jak dva dny a vysedávají neustále u telefonu v naději, že jim někdo zavolá, nedočkají se žádného úspěchu. Rozhodnou se protestovat, ale brzy zjistí, že jediná cesta vede přímo. Do středu samotného natáčení speciálu k padesátému výročí. Zasáhnout a vnutit se. To je jejich povinnost. Ať už jsou současnými hlavními hvězdami Matt Smith a David Tennant, oni jsou stále Doktory Who. A mají právo se ve speciálu objevit... (P. J. D.)

(více)

Recenze (22)

novoten 

všechny recenze uživatele

Splnění mého snu o tom, jak si jednou Peter Davison, David Tennant a Georgia Moffett udělají legraci z toho, jak pohádkově vypadají jejich rodinné vazby pro nás fanoušky. V kombinaci se zpívajícím Barrowmanem a fanboyovským Daviesem perfektní jednohubka pro všechny, kteří v Doctorovi vidí dostatečně daleko za televizní oponu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přístupné pouze skalním fanouškům a spíše než těm novodobého Doktora, tak těm toho původního. Většina humoru a průpovídek této „metarevolty vůči neúctě BBC ke svým legendám" stojí čistě na tom, že víte kdo je kdo (ve skutečném světě). A pokud to víte, tak je to velmi vtipné a je tu jedno trefné cameo vedle druhého. Ovšem nestojí to jen na chytrém a pomrkávajícím fanouškovském humoru. Ono to celé je takové... Meta(h)aluzní. Nejlepší (ne)vážně míněná pocta k Doktorovým padesátinám nejen od aktérů tohoto fenoménu, ale i od nečekaných osobností. ()

Reklama

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky, kteří vědí, že číslování u jednotlivých Doctorů není jen tak zbůhdarma .A že Doctor, to není jen Chris, David a Matt, ale i banda úžasných vtipných (a pokud jde o Paula McGanna i zatraceně dobře vypadajících) chlápků. Pokud je znáte, víte kdo si koho vzal a kdo kde co právě natáčí, tak vás čeká výborná půlhodina. U některých částí jsem doslova brečela smíchy. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak krásně jsem se už dlouho nezasmál. Parádička. Zpívající John Barrowman. Gandalf . Fantastické hlášky a zápletka. Geniální prostřih na čtvrtého Doctora. Samolibý Colin Baker. Celer. Rodinný vztah mezi Desátým, Pátým a Pátého dcerou. Russel T. Davies. Moffat. Masakr. 100%. A ano, je to mnohem, mnohem lepší, než nějakej The Day of the Doctor. Tohle je výroční speciál, jak má být. 100%. ()

Jason.Cruger 

všechny recenze uživatele

Tak takýto Reboot som ešte nevidel ! A to myslím kladne. Pokiaľ človek pozná doctora a orientuje sa ako tak i v postavách (a tým myslím i classic ) , tak mu zaručujem že bude mať o zábavu postarané. Skvelý britský humor, do ktorého sa zapoja starí doctorovia samozrejme i s novými a ďalšími postavami. Proste Rebook ako sa patrí, a klobúk dole pred všetkými hercami, pretože urobiť si srandu zo seba nedokáže len tak niekto. Ako fanúšik BBC produkcie som nič horšie však nečakal. Super ! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku řekne Sean Pertwee Olivii Colman, že pojede do Prahy natáčet seriál, o kterém ale zatím nemůže mluvit. Šlo o seriálu The Musketeers (od r. 2014), jehož první řada se u nás v té době natáčela a kde si Pertwee zahrál epizodní roli. (venalce)
  • Ešte pred 50. výročím Peter Davison pri otázke, či bude vo výročnom špeciáli, nič nepotvrdil ani nevyvrátil, priznal ale, že dostal scenár so svojim menom. Narážal na scénu z tohto filmu, kde má sen, ako mu Steven Moffat - výkonný producent seriálu - tento scenár odovzdáva. (The M)

Reklama

Reklama