Reklama

Reklama

Madam bbaengduk

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ehm, takže jsem se konečně pustila do seznamu nezhlédnutých filmů s mými oblíbenci a už podruhé dávám tenhle týden jednu hvězdičku. Nevím, kde se stala chyba, ale stejně jako u předešlého filmu jsem zklamaná. Nápad je ok, ale jeho zpracování mi absolutně nesedlo. Děj je zvrhlý, pomatený a s žádnou z postav jsem se nesžila, takže nebylo komu fandit. A ani Woo Sung mě nebavil. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy s motívom pomsty ma neuveriteľne fascinujú, a tak som bol zvedavý, s čím tentokrát prišli Kórejci. Po scenáristickej stránke to bol rozhodne vysoko kvalitný príbeh, ale zo samotného spracovania až tak moc nadšený žiaľ nie som. Prvá polovica bola dosť fádna a zbytočné natiahnutá, celá by sa dala podľa mňa zhrnúť snáď aj do 20-30 minút. Druhá polovica filmu, tak tá už bola veru o inom - práve tam sa výborne rozbehla tá cielená zápletka (myslím si, že až v príliš pokročilej fáze celého príbehu). A zas som mal môj klasický problém rozoznať tých aziatských hercov, tak som občas dlho váhal, že kto je vlastne kto (hlavne v tej sekvencii "po 8 rokoch"). Napokon som sa zorientoval, no a vyvrcholenie bolo skvelé, aj keď trochu pritvrdé. Aká škoda, že zápletka neprišla skôr a že sa tak dlho čakalo na to kým sa to poriadne rozbehne... ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Znacne sklamanie spomedzi toho množstva juho-korejskych dram, ktore som uz videl. Prva polovica este celkom funguje. Melodrama a akoze grandiozny pribeh o pomste co nasleduje je vsak uz hodne nasilu a prvoplanovo. Ako knizny roman to mozno i fungovat moze. Zial, na obrazovke som uz potom neveril ani tym hereckym prejavom, toboz nie tomu genialnemu planu. Naviac, ked sa potom este i dcerenka ukazala v takom svetle ako v pociatkoch zienka, ktora jej ukradla "tatina", bol to riadny klinec. Celkovo podpriemer a ten zaver v tych akoze zmenach charakterov, ktori sa stale "lubia". No proste gulas na neuverenie. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"MÉ TĚLO I DUŠE BYLY ÚPLNĚ ZNIČENY, TAKŽE JSEM ANI NEDOKÁZAL CÍTIT BOLEST. PŘÁL JSEM SI ALE, ABY ZŮSTALA, I KDYBY TO BYLO JEN NA OSLAVU NAPLNĚNÍ JEJÍ POMSTY." Vážně tak nízké hodnocení??Pro mě výborné drama, které má svou nezaměnitelnou atmosféru a já skoro uvažuji o plné palbě. Pomalu plynoucí příběh, který, jak Korejci rádi dělají, kombinuje hned několik žánrových stylů. Celá první polovina se nese v duchu erotické vztahovky. Profesor si při "nedobrovolném" exilu na venkově krátí čas s mladou naivní dívkou, která se do něj bezhlavě zamiluje, a tak je zaděláno na problémy, protože jeho odjezd zpět do Soulu je dříve či později neodvratný. A jelikož ruku v ruce se zlomeným dívčím srdcem přijde i velká tragédie, není se co divit, že naivitu vystřídá...... Podle mě tu Jung Woo-sung předvádí jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů a i to závěrečné vcelku nečekané rozuzlení má svou sílu. Navrch k tomu milostné scény se vážně povedly a hlavně dámy si tu mohou dosyta vychutnat pana dokonalého z "Moment to remember" v celé jeho kráse jak ho bůh stvořil :-) ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

První hodina byla super, pak ale jak se začal odehrávat samotná část pomsty, tak už to bylo moc zamotané a konec mi přišel už moc natáhnutý a také bych ho uvítal mnohem jiný, škoda. Jinak obsazení bylo super, i po té erotické stránce je určitě poptávka, ale pochybuju o tom, že někdo tak lehce dokáže přinutit Korejku do sexu někde na veřejnosti v kabince na ruském kole xD, prostě téměř nemožné, ale to bylo jen tak na okraj. Celkově nevyvážený film a stačit to bude jen na mírný nadprůměr. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno