Reklama

Reklama

Arcibiskup Bezák Zbohom

  • Slovensko Arcibiskup Bezák Zbohom...
Trailer 1

Obsahy(1)

Dokumentární film Arcibiskup Bezák Zbohom... divákům přibližuje bezesporu pozoruhodnou osobnost Mons. Bezáka, kněze, který svůj život daroval Bohu a církvi a mapuje jeho nevšední životní příběh. Představuje člověka jedněmi milovaného a druhými odmítaného. Odhaluje soukromé i veřejné okamžiky jeho života. Uvidíte Róberta Bezáka očima veřejnosti, ale i jeho nejbližších. Poznáte jej nejen jako arcibiskupa, ústřední postavu medializované kauzy, ale i jako syna, bratra či přítele. Film divákům přináší obdivuhodné svědectví o vnitřní síle osobnosti, která prožívá největší zkoušku svého života a víry... Výsledkem je skládačka rozhovorů, rekonstrukcí, archivních materiálů, inscenovaných sekvencí a seznamování se s důležitými lidmi a prostředími v jeho světě. Celkový obraz je komplexní a umožní divákovi vytvořit si vlastní názor na situaci, která v souvislosti s Mons. Bezákem nastala. Tento dokumentární film nesupluje publicistické vyšetřování, pátraní ani nepodává žurnalistické dohady, ale chce co nejpoctivěji a nejpřesněji vykreslit situaci, ve které se Mons. Bezák ocitl a hlavně, nabízí divákovi možnost poznat jeho nevšední osobnost se s širokou paletou zájmů, jeho postoje, názory a pozoruhodnou cestu, kterou prošel. Film není určený pouze pro věřící, ale zaujme všechny, kterých se dotknula ta skutečnost, že se děje nespravedlivost. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Jartian

Jartian (hodnocení, recenze)

Tahnete cobolaci hlasat tu svoji pseudo-viru nazpet do cobolstanu a nas tu nechte na pokoji. Dekujeme cesti ateiste

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Segrestor

Počkajme na masturbujúceho741  s čím sa vytasí.. Možno bude tvrdiť že  ho ukrižovali ufóni alebo dinosaury. Nechajme sa prekvapiť :-)

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

JohnMiller

tak, víš jak. Má doma encyklopedii, takže ví, že Džízuse ukřižovali Římani jen tak z hecu asi :)) A kdo se to pokusí blbečkovi vysvětlit, je drahy geneticky odpad...

:))

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Segrestor

drahy geneticky odpad. na rozdiel od teba, kto na vsetko pouziva "maximalne doveryhodny zdroj" ako je wykypedyja, ja mam doma aj kroniky, encyklopedie. Neviem, ci si uz mal v ruke kroniku, ale predpokladam, ze vies aspon, ako vyzera. Tolko k tvojmu zvratku.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Uživatel Martin741 smazal svůj příspěvek.

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

sankacoffee

Nechceš jít psát komentáře v anglickém jazyce někam jinam?Takhle každej pozná že jsi školní děcko.Jinak kdo pujde na takovouhle srágoru do kina to by mne fakt zajímalo

na příspěvěk reagoval sankacoffee

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Segrestor

skôr ide o vývoj vedomia, s našim vývojom prichádza aj vývoj toho ako vnímame ten pojem Boh alebo opačne :) , keď sa napr. bavíme o Ježišovi Boha  definoval ako lásku a ako osobného Boha, nie neosobného, ak sa pozrieme na Odina ten je definovaný cez prírodné živly a skôr opisuje vtedajšie vnímanie sveta, aztékovia zase vnímali boha inak cez slnko a opereného Boha a vykonávali ludské obete. Podľa môjho názoru Ježiš spravil evolučný skok vo vnímaní človeka, iných a "Boha" taký starý zákon v rámci judaizmu ho definoval cez pomstychtivosť, žiarlivosť a strach. Tam treba aj hľadať dôvod prečo bol nimi Ježiš zabitý. 

na příspěvěk reagoval Segrestor, Martin741

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Kubrickon

inak si si všimol že väčšina géniov bola veriaci ľudia? :) celkom irónia pre teba. takže toľko k téme Amadeus. A teraz môžte znovu pokračovať v téme. Ja už končím.

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

E=mc2

Som intelektuál a génius...a môj sexuálny život neobmedzuje moje náboženstvo...asi preto mám kvapavku...ale to je iný príbeh :)

na příspěvěk reagoval E=mc2

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Kubrickon

pozerám že obaja máme ako prvý v top filmoch Amadea...občana kanea síce nemám, ale orson patrí k mojím top režisérom :)

na příspěvěk reagoval Kubrickon

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

E=mc2

grc grc grc grc na na ná na na naááá nááá nááááááá grc grc grc nááááááá nááá nááááá...a teraz rap...Boh stvoril mimozemšťanov a dinosaurov yeaah A jednoho kokota čo má na prifilovke E. T. šnajna yeaaah ou jeee VOLE!

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Kubrickon

ty si naozaj myslíš  že ma dokážeš nejako uraziť? :) tak poďme sa baviť o buhovi, ten by ti ako ateistovi - veriacemu mohol vyhovovať však? Ten napríklad povedal " Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania" a tiež "Hnev sa neprekonáva hnevom, ale láskou." Alebo aj "Nech človek prekoná zlobu iného človeka láskou, nech prekoná jeho špatnosť vlastným dobrom." Keď sa nad jeho výrokmi zamyslíš nájdeš medzi nimi silné paralely. To je z mojej strany už naozaj všetko.

na příspěvěk reagoval Kubrickon, Segrestor

Reklama

Reklama