Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thackery zaměří svou pozornost na návrat do Knick - tohle rozhodnutí se však představenstvu nemocnice příliš nezamlouvá. Cornelia, která učiní šokující objev, pověří Clearyho, aby pro ni za úplatek odvedl špinavou práci. Bertie udělá změnu; Henry Robertson prosazuje nový plán na výstavbu metra; Barrow zvyšuje náklady na výstavbu; Lucy překvapí nečekaná návštěva z domova. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa už poriadne nakopla v prvej časti a pokračuje v tomto štýle aj ďalej. Viacero zaujímavých dejových línií, kde sa postavy, opäť, rozhodne nechovajú ako svätúšikovia a som zvedavý, kam ich tento prístup na konci série a tým pádom aj celého seriálu dostane. Pričom hlavná postava je na tom asi najhoršie, ako hlavná postava akéhokoľvek seriálu, ako psychicky, tak fyzicky, každopádne Thackerymu držím palce. Aj k tomu, aby nedostal k tomu všetkému aj pohlavnú chorobu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, kde Soderbergh pouze rozmisťuje figurky na šachovnici. Děj se pouze šnečím tempem plíží a dohromady se nic nestane. Snad kromě toho, že se feťák v bílých botech zbavil ženského klíštěte, které má moc příjemného psychopata otce. Doufám, že už byla půda připravena a Soderbergh vytáhne z rukávu něco pořádného. Nemám nic proti ukecaným dílům, ale snad by se přece mohlo kecat tak nějak účelněji. Rozchystáno bylo hned několik dějových linek, ale ani jedna se mi prozatím nejeví zajímavě. Jsem zvědav, co z toho tvůrci vykouzlí. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama