Reklama

Reklama

Evan (Lou Taylor Pucci) se nachází v životní krizi. Během krátké doby přišel o oba rodiče, se kterými si byl velmi blízký. V den pohřbu své matky se zaplete do rvačky v baru, kde pracuje, což ho připraví o práci a navíc ho čekají oplétačky se zákonem. Evan se rozhodne před svými problémy utéct a tak odletí do Itálie, kde si po pár dnech začne románek s atraktivní Louise (Nadia Hilker), která ovšem skrývá své temné starodávné tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Spring je zvláštní film. Moc romantický filmy neprožívám, ale tohlě mě nějakým způsobem oslovilo. S hororem to sice nemělo moc společnýho, ale několik povedených scén se tam vyskytlo. Nadia byla moc sympatická a ten otevřenej konec docela překvapivej, Teda aspoň pro mě, když to bylo skoro dvě hodiny. 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Impresionistické obrazy doprovází relaxační hudba a mladý Američan si v Itálii užívá života. Seznámení s atraktivní dívkou je třešinkou na šlehačkovém dortu a zde by zřejmě končil příběh podle Rosamundy Pilcherové. Symboly, věštící cosi temného, na sebe nenechají dlouho čekat - štír, pavouk, gekon, vosa, housenky, had...vodní příboj tříštící se o skály. Co skrývá tajemná dívka a jakou nemocí trpí? Debaty o smyslu života, jeho konečnosti, o nesmrtelnosti a evoluci. Mysteriozní příběh, který napětí dávkuje na lékařských váhách. Více evropský, než americký film nebude pro každého. Jednu hvězdu z pěti strhávám za nejasný konec. Hodit řešení na diváka bylo zbabělé... ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

JASMalert zafungoval. Mohl to být tuctový romantický horor smíšený se sci-fi ( *:D* ), no je to parádní originální filmeček, který nemá za úkol děsit, ale v klidu provádět zajímavým příběhem a občas překvapit. Super věc, žánrově opravdu hodně nevyhraněná a těžko popsatelná. Jo, a Itálie nebyla od [b]Američana[/b] takhle cool... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moorhead a Benson nejsou v prvé řadě hororoví fanoušci / tvůrci, nýbrž chytří a osobití filmaři, kteří jsou schopni vymyslet zajímavý a originální koncept, který žánrových prvků sice využívá, ale rozhodně se na ně nespoléhá a nepovažuje je za samospásné. Spring je ještě méně "horor" než jejich předchozí film Resolution. V podstatě vůbec. Ale film je to dobrý (a také už jsou v něm na rozdíl od minula vidět nějaké production values). Podmanivá atmosféra, pěkná kamera, dobré herecké výkony, zajímavě vymyšlená mytologie. Důležité je, že mi osud hlavních postav na konci nebyl ukradený. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Spring“ je rozhodně snímek, který si zaslouží pozornost lidí, kteří mají rádi horor, a to i přesto, že se ve skutečnosti o děsivý horor nejedná. Je to ale také film, který může nadchnout jakéhokoli fanouška, protože jeho hlavní devizou je, že se jedná o dobrý film, který má jednoduše komplexní kvality. Je zde originální scénář, dobří herečtí představitelé, kteří nejsou nudní, pevná režie. Velké a milé překvapení. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Část filmu se natáčela v americkém Los Angeles v Kalifornii. Dalšímí lokace našli filmaři v Itálii, konkrétně ve městech Bari, Polignano a Mare a Conversano. (hansel97)

Reklama

Reklama