Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešnej britskej komédie The Inbetweeners (2011) sleduje príbehy štyroch najlepších priateľov: Willa (Simon Bird), Jaya (James Buckley), Neila (Blake Harrison), Simona (Joe Thomas). Už je to takmer rok, čo Jay býva so svojím strýkom v Austrálii, Neil si našiel prácu a Simon s Willom študujú na rôznych univerzitách. Ich životy sú opäť nudné v porovnaní s minuloročnými prázdninami. Všetko sa zmení, keď sa ostatným ozve Jay, ktorý tvrdí, že zahájil prevádzku nočného klubu v Austrálii a má toľko žien, koľko sa mu zažiada. Sľubuje, že sa nachádza v "hlavnom meste sexu", a chce, aby jeho priatelia prišli za ním na dovolenku. Ostatní takto dostávajú ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak sa vydajú na svoje druhé prázdniny bez rodičov, počas ktorých by mali svoju pozornosť opäť upriamiť najmä na pitie a dievčatá. Postupom času však zisťujú, že nie všetko, čo im ich kamarát nahovoril, bola pravda. (Brano)

(více)

Recenze (54)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Po výborném seriálu a našlapaném prvním filmu přichází velmi ospalé pokračování. I přes to, že se opět sešla celá parta včetně několika známých z minulých částí, tak tentokrát už nestačí po celou dobu bavit. Spousta fórů vyznívá do prázdna nebo už jsou za hranicí toho, co jsme u nich měli dřív, tak rádi. Občas vás sice něco probudí z polospánku a máte pocit, že se to zase vrací k lepšímu, ale bohužel krom těchto světlejších chvilek se jedná o pouhopouhou recyklaci předchozích vtipů a zápletek. Snad už tuhle látku nechají tvůrci na pokoji. 5.5/10 ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

jsem fanda seriálu a první film mě, i přes zdejší neslavné hodnocení, opravdu bavil.. jenže ve dvojce je vtipu (resp. vtipných scén) minimum a ústřední čtveřice navíc tak nějak přestala být bandou sympatických looserů, co se chovají jako dementi, aby z nich už byli právě jen ti naprostí dementi.. a už to prostě tak nějak není ono... ()

Reklama

Elethber 

všechny recenze uživatele

Někteří tvůrci prostě nevědí kdy přestat. Ať byl seriál Inbetweeners sebelepší, již slabší první film napovídal, že dalším krokem by měl být konec. Ale ne, parta podivínů se setkává ještě jednou, aby opět sbalili nějakou tu "číču" a ztrapnili se přitom na sto způsobů. Bohužel ale už to není ten způsob ztrapňování, který by měl bavil. Na jeden dobrý vtip je deset špatných a některé až moc hraničí s nechutností (například scéna na tobogánu). Já vím, bylo to tak vždycky, ale vždy mi to přišlo alespoň trochu "na úrovni". Ani nevím, jestli si přeji nějaké další, konečně konečné rozloučení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku jsem viděl poprvé v době,kdy jsem tuhle partičku neznal a musim říct,že se mi až tolik nelíbila...pak jsem ovšem zkouknul výborný seriál a první film zpětně přehodnotil.S dvojkou se to má nakonec tak,že jede po stejných kolejích jako první díl,tu a tam si půjčí něco s Kevin a Perry Go large,ale přesto pořád dokáže solidně zabavit a je lepší než většina letošní komediální úrody.:Některé vtipy jsou sice hodně přes hranu a obešel bych se bez nich,ale k Inbetweeners to patří...70% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl nebyl úplně špatný. Tohle byl ovšem totální průser, který jsem jen s vypětím všech sil dokoukal do konce. Nevím, co bych zmínil z děje, protože mi přišlo, že se toho zrovna moc nedělo. Momenty, které mají potenciál vám pohnout s koutky jsou v celém filmu maximálně dva a na tyhle dva momenty připadá asi 200 trapných. Na své si přijdou i milovníci moči a fekálií. Jedna z nejhorších "komedií", jaké jsem za svůj život viděl. Jednoznačně odpad! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natočení snímku bylo vyslyšením prosby fanoušků, kteří si přáli pokračování. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama