Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ústřední duo je řádně funkční, ale spíše až ve druhé polovině snímku, který se nevyznačuje kdovíjakou kadencí vtípků. Samozřejmě nikdy nezapomenu na instruktáž s lahví od džusu, ale asi nikdo zdejší. Alison Brie je kočka jaká se jen tak nevidí, ale tyhle romantické záležitosti stejně vlastně nikdy nepřekvapí. Všichní víme jak to skončí a mezitím můžou scénáristé páchat na filmu cokoliv, ale jistota je jen jedna. Dají se dohromady. Vždycky se dávají. 55% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zbytečnější než desetiminutová pauza v práci, ve které vám zabere dvě minuty cesta do jídelny, dvě minuty fronta na kafe, dvě minuty záchod a dvě minuty cesta zpátky. Zbývající dvě minuty můžete třeba žvandat o sexu a dohrabete se k tomu samému, co Lainey s Jakem došlo až po dvou hodinách. Bez nápadu, bez humoru, bez sexu, bez hvězdiček bos, natlouknul si Headland nos. Jediná atrakce, která rozblikala moje kontrolky, byla krásná Amanda. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám hodně moc ráda Jasona Sedeikise a Alison Brie, proto jsem tenhle snímek musela vidět. A musím přiznat, že kdyby v tom nehráli tihle dva, tak to prostě vypnu. Jakože je to blbost :D No fakt je :D Ale místy to bylo i vtipné. Místy se mi chtělo křičet, proč je to sakra tak složité?! :D Přežila jsem to, celkem to ušlo, takový střed, ale znova už to vidět nepotřebuji. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Boží a totálně sehraná hlavní dvojice utopená bohužel v naprosto zaměnitelné romantické komedii. Kdykoliv se hláškující Sudeikis a sexy Alison baví o sexu či o vztazích, je o zábavu a skvělé momenty postaráno. S postupující stopáží se však zpočátku svěží komedie mění v naprosto rutinní a nenápaditou romanťárnu, jež vás nemá moc čím překvapit. Závěrečnou půlhodinkou se tak divák už spíše pronudí a marně doufá v návrat hlášek z úvodu. A to je fakt škoda. Potenciál byl díky sehranosti hlavního dua úplně někde jinde. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama