Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

castor 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, jako by si každý druhý tvůrce řekl, že když to Woodymu Allenovi podle mnohých kritiků zdaleka nejde jako před lety, zkusí ho tak trochu zastoupit. A bude se vyjadřovat ke komplikovaným vztahům, k přátelství mezi muži a ženami, k sexu. Tady na to jdeme hrubozrnnou moderní formou, plnou zběsilých dialogů, při kterých se tvůrci nebojí přitvrdit. Jason Sudeikis a Alison Brie jsou moc fajn, je vidět, že mnohdy improvizují, chemie je mezi nimi poměrně slušná. Kdysi na vysokoškolské koleji do toho spolu poprvé praštili, dnes jsou přáteli, na památný moment s úšklebky vzpomínají, a coby ne zrovna citově vyzrálí jedinci si sdělují svá sexuální dobrodružství. Sakra, jak tohle asi dopadne? Dá se u toho odpočinout, v žádném případě se z toho nedá vytáhnout něco do života a kvůli docela mizernému tempu se dá klidně i usnout. Přesto docela milá bezprostřední záležitost. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Už zase platí, že sympatický cast rovná se polovině úspěchu, čemuž se ostatně v rámci žánru romantických komedií ani nelze divit. No a funguje to, byl jsem zabouchlej od první flashbackové scény... Je taky hodně fajn, že se příjemně dramatickému příběhu dá věřit a je z něj cítit spíš lidskost než cucání růžových zápletek ze scénáristova prstu. Dle nálady holt Sudeikisovo hledání dokonalé kámošky klidně dokáže člověka rozložit. Romantici, berte. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších oddychoviek o vzťahoch-nevzťahoch, o postavách ktorým prajete šťastie, hoci majú viacej múch než pozitív. Zasadenie do New Yorku ideálne, takto to holt vo veľkomestách funguje - sexu môžete mať habadej, ale pevný pekný vzťah je nedostupný. Sympatická, prirodzene hrajúca dvojka, úprimné a trefné dialógy bez servítkov. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch příběhů, kdy je od začátku jasné, jak to skončí. Chvíli jsem si říkal, že budou mít tvůrci koule a ukončí to jinak, ale film je film a tenhle druh filmu nepřekvapuje. Ukecaná romanťárna s docela elektrizujícím erotickým nádechem (a nemůžou za to jen božské nohy Alison Brie), zvláštní je, že to funguje, i když se tam o sexu většinou jen mluví. V závěru film již zbytečně přešlapuje (co se takhle vrátit k osvědčeným 80 minutám?), ale kupodivu to pořád táhne. Amanda Peet má stále jiskru, která zřejmě nevyhasne. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tenhle nový trend (ne)romantických komedií, ve kterých účinkují vztahy zničení lidé. Až moc se v názorech na tenhle film zdůrazňuje sexuální stránka filmu, která tu není ta hlavní, přestože tu narázíme na pár alespoň verbálně explicitních scén. Podle mě tenhle film skvěle vypovídá o dnešních vztazích, kdy stále hledáme něco silnějšího a lepšího, ale něco nás pořád drží zpátky. Škoda, že Adam Scott tu hraje tak odpornou postavu, která nemá s (úžasnou) Alison Brie moc chemie, které by tu, vzhledem k jejich vztahu mělo být až až. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama